sütü kaynatıp bi kavanozun içinde çalkalarsak yarım sat sonra kaymak olur torpidoya iyi gelir açlığını keser.parlatır.
Printable View
sütü kaynatıp bi kavanozun içinde çalkalarsak yarım sat sonra kaymak olur torpidoya iyi gelir açlığını keser.parlatır.
Bekçinin beyaz accenti vardı artık sararmıştı gittim 2 kutu cif aldım boca ettim arabaya fırcayla bigüzel fırcaladım suyu bi vurdum sıfır gibi cıktı üstünede gazlı bez gectim şu anda sıfır gibi :) eskiden zaten çizikti hala çizik ama eski halinden eser yok.Kendi aracımı alırkende arkadaşlarım beyaz parlamaz diyodu bende öle düşünüyordum ama şimdi hep ıslak gibi maşallah.
Dün komple kil yaptım üstüne makineyle scratch x yaptım üstüne yıkadım kuruladım NXT sürdüm.kapalıda yatıyor.Bu akşam inip silicem üstünede 155 gecicem bezle.Beyaza daha fazlada bişi yapılmaz zaten.
Beyaz kir göstermiyor vs fakat uygulama yapmadan heleki kirli kirli uzun süre bindikce sararıyor.Şöle diyim sıfır c serisi gelmişti uygulamaya benımkinin yanına cekti adam inip renk kodunu sordu kaç model sizinki yenımı bu renk diye yemın ederim :) sende git sıfır bi corsanın yanına koy ben beyaz değil sarı arabaya biniyomuşum dersin.uygulama yaptır bence en yakın zamanda.
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...promotion_hpva
yenı konu acmak ıcın gereksız bı soru burdada temızlık konusu gecınce sormak ıstedım bu ılandakıler dogrumudur guvenılırmıdı merak ettım sadece okdr sey yazmıslarda yaptıran bılen varmı
showrooma gerek yok ztn :D bu bıldıgımız kuafor oluor sanırım her yerı detaylı sılıorlar ayrıca motoru temızletmekten yana dgılım