User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Far ve Stop parlatma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runaway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufak bi hort yapayım biraz araştırdım ama yine de daha iyi bilenlene sormak istedim

http://i.hizliresim.com/Goo7pr.jpg

farın durumu bu.camda değilde daha çok içinde galiba,eski parlaklığına nasıl getirebilirim,kendim halledebilirmiyim? makinem yok elle yapıcam.tavsiyeleriniz neler?
    Farı söküp; ampulleri çıkardıktan sonra içini pril ve suyla doldurup güzel çalkalama yapıp güneşte kurumaya bırakıp sonra yukarıda yazılanları farın dış camına uygularsan far sıfır gibi olur.

Yalnız farın içinin pislik olmasının sebebi eğer iç kısımda çatlak vs yoksa söktüğün ya da olmayan park ampülünün yuvasının boş kalmasından sanırım. Park ampulü yuvasından dolayı farın içi baya toz almış görüldüğü kadarıyla.

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farı söküp; ampulleri çıkardıktan sonra içini pril ve suyla doldurup güzel çalkalama yapıp güneşte kurumaya bırakıp sonra yukarıda yazılanları farın dış camına uygularsan far sıfır gibi olur.

Yalnız farın içinin pislik olmasının sebebi eğer iç kısımda çatlak vs yoksa söktüğün ya da olmayan park ampülünün yuvasının boş kalmasından sanırım. Park ampulü yuvasından dolayı farın içi baya toz almış görüldüğü kadarıyla.
    Çok teşekkür ederim evet park ampullerim aldığımdan beri yok en kısa zamanda halledicem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)