şu sıralara komple pasta cila iç dış detaylı temizlik motorda dahil en kaliteli anadolu yakasında neresini önerirsiniz ?
Printable View
şu sıralara komple pasta cila iç dış detaylı temizlik motorda dahil en kaliteli anadolu yakasında neresini önerirsiniz ?
üküdar'ın yerini tarif edebilir misiniz?
kapandı diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim...
avcılar meguiars tek geçerim. meguiars harici yer isteyenede avcılar autojoy öneririm.
Konuyu hortlatıcam ama bugün gittiğim Meguiar's Maslak ile ilgili tecrübemi aktarmak isterim.
Aracıma motor temizliği ve detaylı iç bakım yapıldı.
Motora önce su tutuldu, ardından fısfısla super degreaser sıkıldı hiçbir şekilde ufak detailing fırçalarıyla detaya bakılmadan tekrar su tutuldu. Araç yan tarafa iç temizliğe girmedende hyper dressing sıkılılıp kaput kapatıldı. Aracın bitmesine yakın aklıma geldi kaputu açtığımda kirle karışık parlak bir kitle ile karşılaştım. Bezi elime alıp elimin girdiği her yeri ve iç kaputu temizledim. Bizim sokak arasındaki beğenmediğimiz yıkamacı bile önce ince fırçayla elinin girdiği her yeri temizliyor suyunu tutuyor kurularkende aynı hassasiyeti gösteriyor.
Motor yıkamadan memnuniyet 5 üzerinden 0
İç temizliğinde gördüğüm kadarıyla 1 kişi yetişemiyor. İç temizliğimi yapan usta evet güzel çalışıyor fakat sürekli eksik kalan yerleri söylemek zorunda kalıyorsunuz. Ufak fakat göze batan detaylar hep atlanıyor. Koltuklar dışında her yer all purpose cleaner ile siliniyor fakat koruma için başka bir ürün kullanılmıyor (Uygulama bayiiden bayiiye değişiklik gösterirmi bilmiyorum, insan temizlenen yerin koruyucu bir ürünle üzerinden geçilmesini bekliyor)
Memnuniyet 4
Çalışanlar hoş sohbet, ikram güzel
Memnuniyet 5