maslak meg, kadıköy meg
Printable View
maslak meg, kadıköy meg
yıkama tükkanımız var kendim yıkıyorum :)
İndirdik.com! "Her günü bir fırsata çevirdik!" | En ucuz bilgisayar, elektronik, ilginç ürünler, hobi ürünleri, cep telefonu ve daha binlerce ürün İndirdik.com'da!
arkadaşlar böyle bi ürün var kullanan varmı?? güzel bişeye benziyor işine yarayan varsa fiyatta iyi gibi.
bende beykentteyim. bütün yıkamacıları gezdim. en son buluşma düzenledim fotoğraf için herkez temiz ben pis gittim :D kıskandım :D torium otoparkında yıkamacıya verdim çok memnun kaldım bundan sonra oraya götürüyorum:) onun haricinde hepsinde bi eksik oluyor kimisi paspasları kaputa koyuyor kimisi ıslak ıslak içine binmeye kalkışıyor. kimisi tam kurulamadan gönderiyor.
özellikle söylüyorum önce tozunu alın sonra köpükle durula yapın diyorum bide:D
Arkadaşlar ben Mımarobada oturuyorum.Tasındıgımızdan beri 7 tane yıkamacı gezdım.en son perlavista sonax a goturdum.hıc memnun kalmadım.aynaları ellememıslerdı resmen camurlu bı sekılde gerı kaldım.koltuklarımda hala toz vardı.sokak aralarındakı tum yıkamacılara goturdum onlar daha beter.atırusun altındakı yerde gozumun onunde arabayla bı tur attılar muzıgı son ses acarak.ben yıkamadan cok arabamı kullanmalarından nefret edıyorum.her aldıgımda kendı radyo frekansları acık olmasa cok sevınıcem.ama torıumun altındakını de denıcem madem memnun kalmıs arkadas bır de orayı denıyım :)
hadımköy yolunda route66 var ben gitmedim ama gidenler memnundu kerim :D
abi oraya kadar gıtsem sureklı goturdugum yere gotururum o da floryada.ordan eve gelene kadar yıne kirlenıyo yakın lazım :D orayı sen mı actın yoksa okudum yukarda dukkanı kapamıssın :)
dükkanı kapadım oldu bayağı.. yok ben hiç gitmedim bile gidenler memnun diye söyledim alakam yok :D
Uskudar meguiarsi denedim sahane iscilikleri var. Fena detayli yikiyorlar (Y)
Kardeşim sana göre mesafe uzak olabilir ama avcılar borusanın karşısında kocabıyık meguiars var ben sürekli orada yıkatıyorum ve en az 1.5 saat sürüyor yıkamaları :) uzun sürmesi kötü değil aksine mükemmel full meguiars ürünleri kullanıyorlar ve sadece özel sünger ile yıkıyorlar ilk önce üzerine ilaç sıkıyor kirleri yumuşatıyor daha sonra tazzik basıyor sonra süngerle iyice çitiliyor :) ve devamını sen düşün artık.
bende benzinlikte kendim yıkıyorum 1 lira köpük 1 lira su :D hhehehe
Üsküdar meguiars'ı deneyin memnun kalmamanız çok zor
evimin 30 40 araçlık garajı var 5 araç kalıyoruz :D rahat rahat yıkıyoruz kendimiz. makinada var köpük sistemide :D meg şampo
çoğunlukla florya health club karşısındaki yıkamacıda veya capacity otoparkında yıkatıyorum
Arabasını çok seven birine sormuşlar neden arabayı kendin yıkıyosunda götürmüyosun yıkamacıya diye oda sen sevdiğini başkasının eline bırakabilrmisin demiş :)
Full time kendim yıkarım :)