Jetta'da metal bir etiket falan yok, kaput altında bu etiketi buldum. Bunlardan biri renk kodu olabilir mi? Evet ise hangisi?
Jetta'da metal bir etiket falan yok, kaput altında bu etiketi buldum. Bunlardan biri renk kodu olabilir mi? Evet ise hangisi?
Okumadan imzalamam.....
2011 model ama eski kasa. Ruhsatta Siyah (Derin) yazıyor yanılmıyorsam.....
Okumadan imzalamam.....
Tşk ettim, demek yanlış etiketi resimlemişim. Böyle birşey yazmıyor etikette.
Okumadan imzalamam.....
bagaj kısmına felan baktınız mı?
dip not : aklıma gelmişken belirteyim yeni fiestalarda boya kodu sağ ayna içerisindeymiş.. çok garip![]()
Bostancı sanayide Standox bayisi Töre ticaret varmış, rotüj boyası temini için. Adresini, adres tarifini, telefonunu bilen var mı?
Okumadan imzalamam.....
büyük bi ıhtımal burdan gözuktugu kadarıyla LC9Z boya kodu ama bagajda stepnenın kenarlarına bakın etıketı burada yayınlarsanız yardımcı olurum sıze
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Yahu biri silmiş, sabredememiş edit yapıp şunu eklicektim.
Bahsettiğiniz töre bu "olabilir" die düşünüyorum;
Töre ticaret - Ürünleri
Sıkı yönetim geyik yapmama bir kez daha izin vermedi. Lanet!![]()
K.
Resimdeki etikette yazan kodlar aracın PR yani üzerindeki aksesuar- donanım bilgileridir.
Boya kodu Aracın servis kitapçığı ilk sayfasında ve bagaj havuzundadır. Ama bulamıyorsanız aracın şasi numarasından ben tüm bilgilerini görebiliyorum![]()
Bagajda stepnenin ordaydı boya kodu,ben bakmıstım.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Boya kodu stepne havuzuna mı yapıştırılır kardeşim, pes valla.
Okumadan imzalamam.....
Hic sorma cok garip yerlerde oluyor kodlar mesela transporterlarda direksiyonun altinda pedallarin o tarafa dogru oluyor![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)