Perlavista sonaxta techturkey üyelerine nano sistem boya koruma 400 tl yerine 225 tl.. Ilgilenen arkdaşlar 0507 375 87 77 nolu telden ulaşabilir..
Perlavista sonaxta techturkey üyelerine nano sistem boya koruma 400 tl yerine 225 tl.. Ilgilenen arkdaşlar 0507 375 87 77 nolu telden ulaşabilir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çarşamba ve ya Perşembe günü bende arabayı getirecegim insallah,eminim güzel olacaktır..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Nanodan kasıt çizilmeyen bir katmanmı vernigin üstüne surulen? degilse cunku ne yaparsanız yapın ciziliyo normal boya koruma oluyor.merakımdan soruyorum öle bir ürün var cunku
sonax'ın gerçekten nano denilebilecek 2 ürünü var,
Biri bu
Diğeride bu
Tr'de her iki üründe satılmıyor, ama yurt dışında bu ürünleri amatör kullanıcılara da satıyorlar. Fiyatlarıda öyle uçuk değil.
Her neyse, TR'de siyah kutudaki ürünü değil diğer ürünü kullanıyorlar. Ancak her ikiside boyaya kenetlendikten sonra nedense ipeksi bir his vermiyor tam aksine resmen yapış yapış bir yüzeye sahipler o yüzden de TR'de nano üzerine gidip sırf kayganlık versin diye carnauba cila atıyorlar.
Bu iki üründe boya üzerinde bir miktar kalınlık sağlıyor ama sana anlattığım veya Mert'in kullandığı ürün gibi kalınlık sağlamıyor ama tabikide yıkama nedeniyle oluşan çizikler minimuma iniyor.
Daha henüz lack protect'i denemedim ancak premium serisindekini denemiştim uygulaması kolay bir ürün ama işin açıkçası çok beğenmemiştim. Yıkama esnasında ve durulama esnasında kullandığım diğer ürünlere oranla boya üzerinde su kalıyordu...vs vs vs
arkadaşlar bunlar profosyonel ürünler,boya yüzeyinin temizlenip çiziklerden arındırıldıktan sonra hareleri alınır ve parlatma ve koruma işlemine geçilir, işte bu aşamada nano ürünler daha çok rol alıyor.. özellikle çiziklerin doldurulması ve boyanın korunması aşamasında çok etkli.. nano guard dediğimiz ürün camın ana maddesi olan silisyum denilen maddeden oluşur ve boya yüzeyinde 10 mikron kalınlıgında şeffaf ve parlak bir tabaka oluşturyor.. buda boyanın hem daha parlak hem korumanın daha uzun ömürlü hemde çizilme bakımından avantaj sağlıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kıvılcım hayırdır bu işe mi el attın![]()
Sonax'ın nano'su yerine aquartzı tavsiye ederim arkadaşlar, bu arada fiyat uygunmuş sonaxda..
Built to fall....
Yanlis anlamayinda nano nun fiyati ucuk degilmiydi yani bitek sizdemi fiyat boyle yoksa butun bayilerdemi cunku sonaxin bayilikleri kafasina gore indirim yapamiyor diye biliyorum sonax bayisi arkadasim varda basaksehir po altindaki sonax
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)