Kardeşim süper olmuş valla, arabanın kaderi değişmiş. Bu arada yengen uzun bir liste yaptı verdiğin kataloktan bana telini bi atsana:D
Printable View
Kardeşim süper olmuş valla, arabanın kaderi değişmiş. Bu arada yengen uzun bir liste yaptı verdiğin kataloktan bana telini bi atsana:D
kompresör işini çözerseniz uygun bir fiyatı olursa bende sıraya girebilirim:)
Kompresör fiyatları inanamayacağınız kadar uygun olacak. Yani kısacası herkesi bir Kompresör sahibi yapacağız inşallah. "Do it Your self" olayına direkt göbekten gireceğiz
yaw olum haber versene şafak sayıyorum gitmeden yapayım şu işi :D kompresör olayını bi pm at hele :D
kompresör işinde yardımcı olurum, 25 litrelik bir kompresör böyle ufak uygulamalar için yeterde artar... eğer toplu yada bireysel alımlar yapılacaksa şartları iyice zorlayarak yardımcı olmak boynumuzun borcu...
Olum sizde beni yemin ediom boyacı yaptınız heeee :D
Bu ne lan usta onu getir bunu getir :D Plasti dip dediniz beni işin içine zorla soktunuz, şimdi komp yarın beyaz kadın ticareti :D
Bekleyin halledicem, numunem bu hafta elimde. Makinanın bi anasını belliyeyim, idare ederse getirtiriz. Kimseye yüzümüz *** olmasın sonra. Fiyatlar çok atmıyayım ama 70-80 tl civarı olacak ama yerden motorlu, kocaman olanlardan yani. Öyle küçük el aparatlarından değil yani.
Yok dostum ürün tam kullanıcı dostu. Yani minumum amatörlükle çalışıyorsun. Zaten gelecek olan El kompresörleride tam bu iş için.
öncelikle emeğinize sağlık güzel iş çıkmış..
bende ürünü dün aldım.Tarkan abiylede tanışma fırsatı buldum.işin alışveriş kısmını geçtim gösterilen ilgiden çok memnun kaldım :)
Ne ilgisi kardeşim birşey bile eiçmedinki :D
gitcemde gitcem die tutundun :D
PlastiDip pictures by BeastRush - Photobucket
Linkte Jant'a uygulanmış PlastiDip var.
Uygulamayı yaparken pek sıkıntı olmuyor ama bir jantın üzerine kutunun ucunda biriken boyadan birkaç damla düştü onu düzelteyim derken biraz deforme oldu. Bir jantı da kurumadan dik konuma getirmiş usta o gün sağolsun onda da deforme var. Ayrıca maskeleme yaptığınızda çok dikkatli olun, çünkü bant çekiyor plastidip'i. Ayrıca 1 kutu ancak bir kat atabiliyor jantlara. 2. Katı atmak için 2 kutu lazım yani. 1 kat da şimdilik sorun çıkarmadı ama benim tavsiyem ve görüşüm iki kattan yana. Onu da artık kompresör gelince atmayı düşünüyorum. O zamana kadar idare eder sanırım.
Logitech MX 5500 model klavye mouse takımım var. Klavyenin el koyma kısmı ve mousun sağ tarafını plastidip ile boyadım.
Son derece başarılı oldu ama, 2 gün geçmedi ki el teması sebebiyle soyulmaya başladı. Anlattığın bu olay sanırım derdime çare. Biraz daha bilgi verebilir misin? Elinde bu astardan var mı?
Astar var kankam, hemen hallederiz. Ama bak astar sonrasi plasti dip cikmaz.