kırmızıda olay imoladır sırf bmw rengi diye istememzlik yabma bence=)
hem bbs rs den m3 aynalara m cıtalara butun hondalar kullanıyor bmw nin nimetlerinden :)))
Printable View
kırmızıda olay imoladır sırf bmw rengi diye istememzlik yabma bence=)
hem bbs rs den m3 aynalara m cıtalara butun hondalar kullanıyor bmw nin nimetlerinden :)))
hangi takımlısın abi ? fenerliysen electro blue yap kesinlikle, yoksa elektro blue yap yine :)
aracın öncesinde boya yok demişsin yanlış anlamadıysam boyasız ise kesinlikle oynama derim çokta istiyosan kaplama yap işden anlayan birine 2 yıl garanti veriyolar
evet araç boyasız ender vti lardan..
ama kaplama ne bilim çokda hoşuma gitmiyor. bin tl ye kaplıyorlar 1.500 tl. ye boyuyorlar..
hee boyandıgı zaman tavanıda boyancak aracın boyası pembeleşmiş artık güneşden..
araç dediğin parlar abi :D kaplama işi bence gereksiz harcama, ömrüde belli..
kodunu bilmiyorum ama bu kırmızı çok hoşuma gidiyor :)
http://www.yukleresim.com/images/545...8356995173.jpg Yukleresim.com
sepang bronze da güzel renk
evet kaplama işinden kesin ve kesin vazgeçtim.. büyük olasılıkla orj. rengi olan r-81 milano red' e boyatıcam gibi..:rolleyes: boyatmadan öncede eski pembeleşmiş boyayıda fotolarsam ilerde bana sıkıntı çıkarmaz..:)
Kırmızı doğru tercih, ama beyazda güzeldi hani.
turkuaz yap abi ek da favori rengim :p
şimdi şöle bi durum var boyasız olan araçlara 25 30 bin civarı para istiyorlar hatta bulmak çok zor. bana göre boyasız araba demek eldeğmemiş demek sonuçta burası tr. insanlar ne derece inanır satarken.şöle bi durumda var bu benim için çok önemli değil 3-5 aramıyorum dersen tabiki boya daha hoş durucak satarkende isteyen alsın dersen boyat;)
abicimmm boyasız araba madem boyancakkk....imola red yap derim :)
ama o renk istemem dersen....sepang bronze ezer tabiiki :)
orj. rengine kesin karar kıldım arkadaşlar renk önerileriniz için teşekkür ederim herkeze allah razı olsun..
orası belkide öle ama bu durumda beni bilen bilir ben bu araca böyle binemem kesinlikle kaplama sökülmeli hee yeni kaplama yapılır belki ama hiç bir kimse ( kaplama yaptıran) tavsiye etmiyor. o yüzden en güzeli orj. kendi rengine boyatmak ( eski halini fotolayarak) + araç alırken satarken 3-5'ime bakmam aracı begenmek önemlidir benim gözümde
yok yok motoru indirmeyi düşünmüorum dışdan boyanıcak nasipse..
electron blue kesinlikle..
erol öncelikle boyacına şimdiden eline sağlık diyelim
o da sana şükrediyordur herkese allah senin gibi sürekli müşteri versin kardeşim :D:D:D
bence fabrikasyon rengine boyat , orjinal vti kırmızısı...
:)
ben olsam kesinlikle kaplardim, boyasiz vti... samanlikta igne aramak gibi birsey