arkdaslar tum yorumları okudum herkese teskkurler sanırım bı endurance alıp denemk lazım :)
Printable View
arkdaslar tum yorumları okudum herkese teskkurler sanırım bı endurance alıp denemk lazım :)
ıstıosan bnde mevcut.yeterlı sayıda.
Kola kola diyorlarda bu kola işe yaramıyor yav... Ya da bizimkinin son kullanma tarihi geçtiydi de ondan mı parlatmadı :D
Bu arada o gliserin çok iyi bence...Sanayide bi oto yıkamacı söylemişti...
vallhı evde sıvı el sabunu bulasık deterjanı bal ve kola ıle harıkalar yaratıyorumda zararlıymıs lastıklere dıye duydum yoksa bır suruyorum 1 hafta cam gıbı :)
Bir kimya forumunda elemanlar lastik parlatıcısını kendileri yapıyorlardı ve ana maddesi gliserindi.
Zaten piyasadaki bir çok lastik parlatıcısının etkin maddesiymiş tabi yanında bir sürü ıvır zıvır da saydılar ama kimyam bozuk benim anlamadım. :)
Ama adamlar torpido sütünden lastik parlatıcısına kendileri yapıyorlar.
sulandırmadan kullanmaya hiç gerek yok çok çünkü yoğun bir karışım olur.ben 1,5 lt su ile karıştırılmasını önerdim ama daha fazla su kullanmak mümkün, zaten aşırı derecede parlaklık veriyor. 7 liraya 2-2,5 lt lastik parlatıcısı, bence gayet ekonomik bir çözüm, herkese tavsiye ederim. :)
Tam bana göre bi konu olmuş :D Ama nerde kaça satılıyor biri söyleyebilir mi?
+++Murat
Ben hepsini denedim gliserinide denedim güzel ama kalıcı değil nasıl kalıcı değil mesela sonaxsın bi köpük şeklinde olan lastik parlatıcısı daha kalıcı oluyor gliserinden...
Şimdi heyecanlandım :D :)
kola arapsabunu gibi asidik/alkalik ürünler kullanmayın arkadaşlar.
gliserin yada saf silikon kullanabilirsiniz, o satın aldığınız ürünler de onu içeriyor sanırım
ucuzda değilmiş endurance ne kadar giderki 500 ml
Meguiars Endurance ® High Gloss Lastik Parlatıcı GittiGidiyor.com'da #37325893
dükkanda sonaxın vardı onu kullanıyordum bi ara gayet güzeldi :D
Yolun sonu .
http://ressim.net/s/upload/ab21d31e.jpg
endurance 1 sene rahat yeter ml sıne cok takılmatyın az mıktarda bol parlaklık.