gökan eben var eben
arkadaş bu plastidip beni varya yıldırdı yemin ediyorum. Ya her rengi var diom, yalan değil, fosforlular dahi var. Biri gelio peki yavruağzı varmı dio. Aq olsa nerey sıkcan
Kardeşlerim yoğunluğumdan dolayı bu malzemeye ben şahsi eğilemiyorum. plastidip firmamızı ararsanız size şahsi mailde atarlar uygulama olarak pm de.
Çok fazla uygulama ve renk var artık, hemde yabancı değil yerli. İçiniz rahat olsun. 1 seneyi geçip söktüğümüz örnekler dahi var. Boyalı arabadan söktük boyasıda gelmedi, kaplamadaki gibi. Sökerken solusyonda kullanmıyoruz *****.
Yurt dışında youtube bu hafta konuşmuş R8 ve GTR lar var 2012 model bununla kaplanmış. İzlemenizi tavsiye ederim. Bizde çocuk soruo "abi şahinin panjuru kaplıcam, sökerken bişi olurmu?" ben ne diyeyim şimdi![]()
Geçen hafta 1972 model Renault 12 TL göğüs tamri yaptım. Tamirat işlemi sonrası Plasti Dİp ile kaplama yapıldı. Fotoğraflarını gün içerisinde paylaşacağım sizlerle.
otomobil restorasyon
Ya arkadaşlar bu boyanın ısıya karşı dayanıklılığı nasıldır sökülme atma fln yaparmı? değişik projelerim var kafamda ama bilmediğimiz bi zamazingo ??
Yada şöyle sorıyım bununla tüfek veya silah boyasak atma yaparmı ??
ampul ve egzoz dahi kaplanabikiyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arkadaşlar bu palsti dip olayını yeni keşfettim =) amerikada 7 dolar burada çok pahalı var mı böyle indirimli alabileceğimiz bir yer? acil lazım panjurum için...
Mustangin son kasası Amerikada 15.000 DolarVarmı burada bana bu paradan sağlıyacak
Arkadaşlar Avrupada tek fiyat üzerinden satılıyor bu ürün. Tüm ülkelerin sitesi mevcut 17 Euro + KDV. Biz amerikalı değilizİmzamda uygun koşullarla alabileceğiniz seçenekler mevcut.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güzel kardeşim, hiç o konulara girme sakalda bıraksan anlatamazın. Ben seni çok iyi anlıyorum, senin fiyatın gayet uygun, ama gel görki ithalat yapmayan, gümrük vergisi, ardiye ücreti, kimyasal zamazingo, vergi...vs nedir bilmeyen adama dert anlatamazsın.
Amerikadan'da o ürün anca biriyle gelir, ama yeni uçuş kurallarına göre de aerosol olduğundan gelmeyebilirde.
Amerika'da 7 dolar olan ürün burada 7 dolar olmaz, olursa da o ürün orijinal olmaz bilmem anlatabildim mi.
P.S : Geçen gün İzmir'deydim ama işten ve sınırlı vakitten bir alo bile diyemedim. Kısmet bir sonraki seyahate.
Kaç aydır plasti dip alacağım, araya taşınma ...vs girdi ama sözüm söz alıp video, foto paylaşımını yapacağım.
herzaman beklerim kankam. bu arada aerosollari artik resmen ucaklada tasitamiyorsun yeni genelgede. Birde gelsede ayda 1 ozel ucus duzenlenio.
fiyat konusuna aciklik getireyim ingilterede amazonda 19 pound yani tr fiyati gayet uygun bence.
ithal edense kar etsin biraz adam esek degil sonucta babasinin hayrina satmiyor.
ben burdan aldigim bir siseyi bagaja verip ucakta getirememmi yani?
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Arkadasim konuyu ukalaliga getirmenin anlami yok bizde biliyoruz istedigin bir urune istedigin fiyattan ulasamayacagini bir bedeli oldugunu sadece yeni kesfettim bu urunu tuketici icgudusuyle daha uygun olani varmi ogrenmek istedim ki tagonun fiyatlarini gormemistim bile.plasti dip turkiyede 58 tl gorunuyordu. Ayrica aerosol konusunda ozellikle amerika ucak yolculuklarinda diger ulkelerden cok daha titiz ancak yolcu kabinine sokmadigin ve miktari abartmadigin surece valizde sikinti olmuyor. Neyse tago inceledim imzadaki linki ancak sanirim siyah yok elinde siyah lazim bana...
.
siyah var arkadasim. sitede problem olabilir
bugun bir 50lik raki sisesi ve bir kulakustu kulaklik uzerinde denemeler yaptim siyah ile
yurt odasinda icime kokuyu ceke ceke guzel bir seans oldu
iyice kurusunlar yarin buraya foto koyarim![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)