Harleyin minibüsünü sürekli görüyorum.Antalya da mı kaplandı araç ?
Printable View
Harleyin minibüsünü sürekli görüyorum.Antalya da mı kaplandı araç ?
tarkan teşekkürler ankaradaki yer ile görüşüp fiyat aldım. ben jantları vintage gold yapmak istiyorum. sitelerindeki renk kartelasında mevcut değil . stoklarında var mıdır ? aracım mavi impreza vintage gold ile istediğimi alırım herhalde jantlarda değil mi ?
tabi tabi bu örnekler hepsi Antalyada yapıldı.
kardeşim altının ve bakırın her tonu mümkün. sen istediğini söyle yaalım
Pendikte plastidip diye dukkan acilmis burdan birimi varmi bilginiz
dipplus olmalı. arkadaşlarımız
Gunmetal ve piano black var mi ucretlerini ve Istanbulda uygulama merkezi sormak istiyorum..
tabikide var bu renkler. anadolu-avrupa hangi yaka
Anadolu Yakasi tesekkur ederim.
Arkadaşlar bu golf ün jant boya kodu lazım , plasti dip olmayacak normal boya ..
teşekkürler..
http://www.plasti-dip.com/plastidip/gri/gri.jpg
Abi normal RAL kırmızısı bu. Zaten pd ninde boya kodları özellikle ana renkleri RAL kodundan gider.
Yani en bildiğin sanayi kırmızısı bu.
süpper olur abi. bende yapayım motoru
Bu plasti dip olayının bu noktalara gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim,tarkan abi işin aslı seninde çok ilgileneceğini düşünmemiştim,ama ne güzel bişey çıkarmışız piyasaya..helal olsun valla :)
crom renk olsa cok tutar ya
estafurullah abi,ama Allah c.c yukarda biliyo ya bigün çok yukarlarda olacak bu iş..hissediyorum,yapı marketlere dağıtım işi falan konusuyoduk ozaman..bi gelişme varmı? yada bu zamana kadar verilmemesinin bir sebebi varmı? bu ürün sadece araba için değil ev içinde çok kullanışlı bi ürün..aslında ilk hedef kitle inşaat sekterö olmalıydı kanaatimce..ancak güzel yüreğini bildiğimden sen eşe dosta faydam olsun diye birazda bu araba işini koşturduğunu biliyorum..Allah yolunu bahtını açık etsin abi :)
plastidip, galiba ilk basta elektrik boardlari izole etmek icin icad edilen bir urnu degil miydi?
aslında daha koyu bir üründü,bu pense kerpeten,ingiliz anahtarı falan bunun gibi aletlerin tutacaklarını kapladıkları bir maddeydi..tabi sizin sölediğiniz gibide olabilir okadar detayını bende bilmiyorum..ancak sanayi sınıfında baya uzun zamandır kullanılan bi üründü..bizim haberimizin olması biraz zaman aldı :)
komple göğüslük kaplamak istiyorum.kullanırken dikkat edıceğim bi durum varmı,yoksa direk uygulayayımmı.3 tane orta boy çatlak var,kaplamadan önce çatlakların içine silikonla doldurmamın bi faydası olurmu.teşekkurler.