kanka buralara plasti dip yapabilirmiyiz
alasını yaparız. Hergün yaptığımız iş.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sabahtır tavan folyolarını ruhsata işletme, cezası var mı yok mu, masrafı nedir falan diye bakıyorum 130 tl gibi bir masrafı var. Acaba piano black tarzı bir renk varsa, tavanı onunla kaplayabilir miyiz ? (Kaplarız da sırıtmayacak şekilde olur mu) Olur da kaplanırsa kaç kutu gider maliyet ne olur ? Böyle olursa güzel olur muayenede sorun çıkartırlarsa soyar giderim rahat rahat![]()
kaplanmış hali yanmaz abi. ama sprey halini çakmağa tutarsan sıkıntı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
avrupa yakasında sadece avcılarda mı var bayi?
motor uzerındekı fabrıka cıkısı plastıklerı boyatabılır mıyız ? duz ya da tırtıklı yuzeyler mesela ?
kaplanmış alana çakmak testi dahi yapabilirsiniz. asla yanmaz.
anadolu yakasında kadosan sanayidede yada pendiktwde yaptırabilirsiniz.
her tür dokuyu elde etmek mümkün
İzmir içi elden alabileceğim plasti dip sprey satan bi dükkan var mı? Birde bi sorumda metalik rengi yok mu bu plastidipin?
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Toptancılar çarşısında firma merkezimizden alabilirsiniz.
plasti-dip.com
Astra aracım için aldığım ama proje değişikliği için satmayı düşündüğüm 1 adet hiç kullanılmamış siyah plasti dip var. (Orjinal Performix Marka) Piyasada bir çok sahtesi mevcut
İletişim özel mesaj. Çok uygun fiyata vereceğim işiniz görülsün.
Ankara içi elden teslim olur.
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Merhaba,
Şu an istanbul anadolu yakasından alabileceğim bir yer tanıyan var mı?
Jantları siyah yapacağım da.
Kadosan sitede plastidip istanbul var. Pendikyede dipplus
Son birşey daha sorayım o zaman. Avrupa yakasında bulabileceğim yerler nereleri. İnternetten baktım ama çok karışık inanın. Hangisini arayayım hangisi orjinal bilemiyorum.
Yarın geçecem, geçmişken bakarım artık.
Ozaman şöyle söyliyeyim. Jantlarınızı yapacaksanız imzamdaki mailde ki sitede taksit seçenekleri ile "jant kampanyası" alabilirsiniz. Sprey olarak 3 adete denk geliyor yaklaşık. Hemde eviniz yada iş yerinize kadar bedelsiz taşınıyor
Bu renk PlastiDip ile mümkünmü?
Frozen cashmere silver
![]()
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Evet mümkün. Hatta ona yakın antracit grey var. Bunda birde pearl efekti biraz fazla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)