gunmetal yok demişsiniz fakat sitede var gözüküyor
Plasti Dip Sprey Gun Metal - İLGİNÇ BİR ŞEY MENÜSÜ
Printable View
gunmetal yok demişsiniz fakat sitede var gözüküyor
Plasti Dip Sprey Gun Metal - İLGİNÇ BİR ŞEY MENÜSÜ
1- En uygun fiyatlı plasti dip nereden bulunur?
2- 15inc dört jant için ne kadar plasti lazım?
3- düz alana dikdörgen şeklinde atmak istiyorum maskelemeyi yaparken ve boya sonrası maskelemeyi sökerken nelere dikkat etmek lazım?
size en yakın nokta ikitelli.demirhan oto
ist avrupa yakasında panjur ve arma boyatabileceğimiz neresi var acaba?
maskelemede uzun anlatılacak konu. maskeyi mutlaka ürün ıslakken çekin. yoksa yaptığınız yerle birlikte gelir.
demirhan oto her konuda yardımcınız olır
1 Tüple ne kadar alan kaplayabiliriz? sadece tavanımı kaplamam lasm
twingo araç
tüple önermiyorum kardeşim. şirkete uğrarsan yerinde inceleme yapar arkadaşlar. miaafirimiz ol
Krom, nikelaj gibi yerlerde kullanabilirmiyiz bu ürünü ? Kaç kat atmak gerekiyor sağlıklı ve uzun süre dayanabilmesi için ?
offoad kullanımı için çok uygun değil. hemen yırtılıp deforme oluyor.
http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwmjl.jpg
motorsiklet jantinin kosesini yani lastik seriti gibi dusunun ama jantta olacak. blaze yellow yaptirmak istiyorm. ama komple degil sadece kosesini.. oldschool garage ile gorustum komple yapmamiz gerek dediler fakat ben oyle istemiyorm bu mumkunmudur acaba ?
pm attım....
Merhaba Tarkan
2008 civic hb fk2 kasa aracimi komple mat beyaz kaplatmak istiyorum iscilik dahil ne kadar olur Ankara polatlidayim.
ankara şaşmaz ve konya yolu balgatta yardımcı olabilecek firmalar var. uğrarsan yardımcı olurum
ben bu hafta başı cam çıtası için plasti dip sormuştum.Ürünü temin ettim.Bu ürünü illa boyacıya mı uygulattırayım yoksa kendimde yapabilir miyim?
kendiniz yapabişirsiniz. resmini çekip paylaşırsajız konu hakkınfa yardımcı olırum
gıda çarşısında. bank asya ya bitişik
bızımde bı sıse ıstegımız vardı ama :D
gönderildi hacım senin şişe :)
Way :) tamam ozaman bugun kargo gelir demek :) eyw brocum
mng ye sordur unutma. Tork teknikten geliyor
Gelmis kanka Allah razi olsun :) yarin bi uygulama yapiyim bakalim :)
Opel Corsa aracımın ön panjur krom kısımları ve plastik kısımları siyah plastidip ile kaplandı ve sonrasında şeffaf kat atıldı. Yaklaşık 1,5 ay falan oldu... Basınçlı su ile 4 kere falan yıkandı en az 3 kerede ben yıkadım şuan herhangi bir atma yok. Önemli olan kıvrım kısımlarının ürün ile iyi işlenmesi....
http://i396.photobucket.com/albums/p...520_201208.jpg
plastidip hakkında bir sorum olacak: aracımın ön konsolunun bir kısmına uygulayacağım, fakat bu bölge desenli bir plastik basketbol topunun yüzeyi ile aynı. plastidip uygulandıktan sonra yüzeyin deseni kaybolurmu? mat siyah rengi mevcut mu?
http://www.seriouswheels.com/pics-20...g-1024x768.jpg
mat siyah zaten rengimiz. 3 kata kadar desen aynı kalır. fazlasında ise hatlar kayboşmaya başlar
R53 ün dodik takımını parlak siyah yapsak olur mu bu malzeme ile ? Beğenmezsek zarar vermeden çıkarma şansımız da var sanırım ?
plastidip preval kampanyasi ile 3 adet siyah 1 adet gri toplamda 4 sise ürün almayi istiyorum. Merak ettigim kisim şu;
Satin almayi düsündügüm renkler birbirinden farkli oldugundan bugun gri uygulamasi yaptigim ve gri rengi bitirdigim sprey ile baska bir zaman siyah rengi de --gri renk karisimi olmadan-- uygulayabilir miyim?
Yada aynı sprey kismini kullanarak 3 sise ürün uygulamasi yapabilir miyim?
edit: 3+1 seklinde alinamiyor sanirim.
Aracımın jantların boyamak istiyorum fakat şunu sormak istiyorum 4 janta kaç kutu gider?Birde mat kalmasını istemediğim için parlatıcı kullanmak istiyorum ondada aynı sayıdamı harcarım?
Tüm renkler hakkında görsel bilgilere ulaşabilirsiniz Plasti Dip - Çok Fonksiyonlu Lastik Kaplama
aracımın tavanında dolu izi var yogun bir şekilde tavanı siyah kaplasam plastidip ile çözüm olur mu?
izler kaybolmaz plastı dip aynı seklı naslsa o sekılde kaplar
Tüm sorularınızı pm den cevaplarım
Buyur gel kardeşiö