low söylemiş önceki postlarda sıkıp bırakırsan parlak silersen mat oluyor diye bende kullanmadım buralarda varsa bende alcam bakalım :)
Printable View
low söylemiş önceki postlarda sıkıp bırakırsan parlak silersen mat oluyor diye bende kullanmadım buralarda varsa bende alcam bakalım :)
onlarda da yarar işe:Dama ben hiç sıkmadım
r9da ön eke sıkıyordum , corsada da ön ek'e sıktım
sprey olduğu için çıtalara falan sıkarken sağa sola sıçrayabilir o yüzden denemedim ama güzel iş yapar o kısımlarda da
ozaman bi turkish styla daha yaparım :D pede sıkar pedi sürerim deneyecem :D :D
plastik kısımlar için bunu tavsiye ederim,r9da kullanıyordum hep ve o kadar plastik aksama rağmen 1.5senedir bitmedi:)
Hepsiburada.com : Rex U.v Korumalı Plastik Tampon Yenileyici Krem 095525 | Oto Aksesuar
bunuda araştırıyım ufak bi çeyiz kurma düşüncemiz var :)
dışarıda denk gelmedim hiç
hepsiburada.com dan alırım hep toplu şekilde ürünleri hem kargo bedava hemde taksit şansı var
:D askerde general postasıydım valla bizim şöför cocuk camsil şişesi içine bal+camsil dolduruyordu fena'da parlıyordu ondan sonra bu bütün alaya yayıldı :D
SARP ı bende kullanmıştım vakti iken. Fakat çok uzun ömürlü olmuyor en fazla 2 3 gün. Ayrıca 2-3 gün sonrasında lastiğe ve plastik aksama sürerseniz eğer kahverengi bir leke bırakıyor hiç hoş değil. Carpex in köpük olmayan spreyini kullanıyorum bende. Gayet güzel 4-5 gün kafadan.
carpexi pede sürüp arabanın plastik aksamına (kapı çıtaları tampon gövde birleşim yerlerine )itina ile sürdük sonuç güzeldi tavsiye ediyorm murat msj atıcam sanda
Stack Plastik var,
Uzun zamandır kullanırım çok memnunum ayrıca fiyatıda uygun 8-10 TL arası birşey...
herkesin farklı yöntemleri var ama,bilinidk şeyleri kullanmakta fayda var
evet kullananların hepsı memnun
+100000
iyi güzelde serkan mesaj attım,düşünüyorum ne zaman cewaplıcaksın diye :D
carpex veya stacplastik aradım bulundugum yerde bulamadım çok ilginç siz nerden almıstınız ?
başka öneriler yokmu arkadaşlar
sonaxınkini bende kullandım fakat meg inkinin yanında çok tırt kalıo :D
Murat kardeşim en temiizi arap sabununa gir önerilerden carpexi ben bu sayfadan okuyup aldım gayet iyi bence carpex bul dert sıkıntı etme
megin sitesinde sanırım lastık parlatıcısı kalmamıs,sonax denemeyı dusunuyorum yada stacplastik buldum onlardan alcam
aga arab sabunu sıkıntılı ya ellere falan bulasıyor hıc sevmıyorum,carpex bulamadım ama stacplastık veya sonax buldum onlardan bırını denıycem
Bu işin duayeni ' SARP PROTECTAN ' üstüne tanımam 5 gün lastikler simsiyah ve parlak... Yanlız kullanırken eliniz kolunuz batar biraz :D
Sarp güzel parlatıyor ama sanırım bol sürdüğüm için biraz toz tutuyor :rolleyes:
sonax şeffaf jel mavi jelatinli
aynen. bu sarp a bi dükkanda rastladım. ucuz da bişey denedim gayet işe yarıyor. jel gibi bişey eldivenle yapıyorum elim batmasın diye :D
Fiyatı ne kadar bu sarp'ın?
3-5 lira bişey
Ben SARP'ı plastik aksamlara sürüyorum muhşetem bişey :D kalıcı ve yıkamada bile etekler siyah kalıyo :D
http://www.techturkey.com/forum/akse...det-15-tl.html
Bende boyle bi urun var herkez cok memnun parlakligi ermeni gibidir :)
1 hafta ayni sekilde kaliciligi vardir
Guneste solmaz
Lastigi catlatmaz
Fiyatida fazla ucuk deil
bende önceden sarp kullanıyodum hakikaten çok güzel parlatıyo ve şişem bitti kullanamıyorum artık sarp kullanan arkadaşlar istanbulda bulabileceğim bi adres verirseniz cok sevinirim
Konyadaki üretici firmasından aldım;
Şu ana kadar kullandığım en güzel jel lastik parlatıcı kesinlikle budur.
Ne yazlık ne de kışlık lastiklerim hiç bir çatlama vs bir kötü etki bırakmadı.
Meguiars ve sonax jel kullaniyorum.
Sarp'ida denicem :)
Yalnız SARP ın lastik parlatıcısı değil mi bahsedilen ürün ? yukarda resmi eklenen ürün SARP Protectant ? o mu kullanılıyor acaba lastiklere yoksa lastik parlatıcısı mı ?
evet protectant olarak geçen deri vinl koruyucu olanı kullanacaksınız lastiklere... Şeffaf bi ürün...
Torpido , Deri koltuk kapı eşiğindeki lastik ve fitiller, lastikler plastik marşpiyel ben hepsine kullandım gayet başarılı :)
SARP ı bilmiyorum ancak 1. Meg Hyper Dressing - 2. Meg Endurance üzerine tanımam. 1 hafta sonra bile üzerine makine ile su tutup kullanıyorum. en fazla parlaklığı gidiyor ama siyah görüntüsü hep kalıyor. yağmurda da kullandım, çamurda da...
Endurance daha kolay bulunuyor, bu sebeple şuan endurance var çok ama çok memnunum.
SARPI istanbulda bulabileceğimiz bi yer var mıdır ?