wd 40 sikinti olabilir ben birine uyup filitillere siktim silikon sprey niyetine 1 sene gecti hala her indirmede camlar yaglaniyor sil sil biktim sokup fitilleri temizlemek gerekiyir
Printable View
La konuyu görünce film çektirdin sandım geçen baktığımda bende film yok sanıyordum ne olmuş la öyle :ÇD:D Tiner ile güzelce temizle çıkar gider
filmin en nefret ettiğim yanı bu işte sırf bu yüzden film çektirmiyorum ben :D
aynı konuyu ben açmıştım... direk tiner başkası yalan. sellozik forever
ben ne tınerle ne benzınle hıcbısıle cıkaramadım.sonra bı arkadas bı yere goturdu naptılar bılmıom:D
Ne yalan söyleyeyim tinerle ben de çıkaramamıştım...
alıyorsun tineri resistansları enlemesine siliyorsun mis oluyor :D
İşte ben onu cifle başardım :D
vernelleyin yumuşacık olsun ;);)
Farklı bir bakış açısı ... :)
Hallettiğine sevindim
yok ya ne halletmesi :hehe:
ancak ramazandan sonra kazırım onu oruç halimle uğraşamam :D:D
Ya ben diyorum sana cifle kurtul.. Gevur yapıyo aga :D
Aynı sorun eski aracımda cam filmlerini sökünce olmuştu.Würt'e gidip Endüstriyel Temizleyici adında bir ürün aldım , 30 TL'di fiyatı , Tiner vs. ile ovup durduğuna değmez.Spreyi sık kuru bezle geç 1 tane yapışkan izi kalmasın :)
yeni aldıgım arabada artık filmlikten cıkmış nerdeyse arabayla yaşıt :D cam filmleri vardı gittim ergazi elektronige orda ramazan usta var 10 numara işçiligi var ona söktürdüm.... arka rezistansı nerdeyse sıfır hata ile cıkarttı....Hatta filmleri sökerken o kokudan baygınlık tehlikesi bile geçirdik :D :D....Film çektirmek isteyenler içinde gercekten temiz işçiligi var....
bu konuda gaz yağını tek geçerim lekesiz temizlik :D
Hic ugrasma, 50 liraya film kaplayan dayılara git 15-20 lira at tüm arabadaki filmleri söker :)
Ben öyle yaptım hic iz vs de kalmadı.
geçen gün camda bayi stickinden kalan kalıntı vardı aseton pamuk ikilisi denedim bastırmadan, cillop gibi çıktı. Rezistansında üstünde kalan yerlerde vardı onlarıda çıkardı
gaz yağı mantıklı gibi eray. mühim olan yapıştırıcıya etkili ama resistansa etkisiz bir malzeme olması. bu arada bizim şubelerden birinin kaplamasını yapan reklamcı camlardaki yapışkanları sökmek için ispirto kullanmıştı ve nedenini sorduğumda en iyi iş gören bu demişti. dilersen dene. metil alkol diye de bulabilirsin. yani metanol. baktın fazla oldu meth kiti olanlara kitlersin olur biter.