Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruma - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 43238224
en ucuz bunu buldum yardım satan bilen varsa
Printable View
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruma - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 43238224
en ucuz bunu buldum yardım satan bilen varsa
70 biraz pahali geldi
meguairs iyidir tecrübeyle sabittir
:D
45 TL
NXT SU TUTMAYAN BOYA KORWAX 532mlMEGUIARS 127182.0 | reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri
20 tl üzeri alışverişlerde kargo bedava.
istersen ben alıp yollayabilrim sana. evime yakın meguiar's bayisi var. özel mesaj at istersen ordan konusalm.
Bendeki ürünlerden de tavsiye edebilirim ama bendekiler iki çeşit olup fiyatları 30 TL ve 40 TL. PTT ile de sıvı gönderemiyorum. Yurtiçi, sürat kargo veya ups ile gönderebilirim ama inan kargo ne tutar bilmiyorum. (PTT 4TL, bu saydıklarım herhalde en az 8 TL'dir)
Benim önerebileceğim markalardan biri de Nigrin, fiyatı en son 25 TL'di. Kargo ile ne olur bilmem ama hepsiburada.com'da var. Oradan kapına kadar gelir sanırım.
Ya da istiyorsan aracın ıslakkende uygulayabileceğin, çok hafif kılcal çizik kapatma özellikli, camlarada sürebileceğin bir cila verebilirim. Zaten sıvı cila ile krem tipi arasında uygulama farklılığı yok. Neticede sıvı olarak uyguladığın cilayıda kuruduğunda silmen lazım. Hızlı cilayı kaportaya sıkıp ardından bezle hemen sildiğinde yüzeye çok az bir kısmı denk geliyor böyleliklede korumadan ziyada hafif bir parlaklık elde etmiş oluyorsun.
sonax kırmızı şişesini almıştım yanlışkla hiç begenmedim.bundan önce meguiars kullanıyordum..arasında dağlar kadar fark var...meguiarsın bütün ürünlerini tavsıye ederım..meguiars kendi siesinden alışveriş yapabilirsin..her yere kargo 5 tl.
meguiarsın hangi urunu hızlı cıla ıcın uygundur ? tam lınk verebilirmisiniz. hızlı cila dedıgınız şumu.araç temizken sürüp yayıyorsunuz 5 dk kuruyunca bezle siliyorsunuz ?
NXT iyidir, hem kolay uygulanıyor hem cok güzel parlıyor ;)
nxt çok iyi bi cila üzerine ultimate quick wax(yine meguiars'ın) yaparsan ayna olur...hızlı cila olarak ultimate quick wax çok iyi.hem sıcak havada güneşte falan da uygulayabiliyosun.
şaka gbi :D bunun içine ekstra bişey mi karıştırmış acaba:D:D
hızlı cilayı sprey olarak sıkıyosun hiç beklemeden sıktığın bölgeye bezle yayıp siliyosun...her yıkamada nxt zor oluyo.sonrakilerde nxt nin üzerine quick yapılabilir demeye çalıştım.
aracım kırmızı yeni baoyandı 2000 zımpara daha yapılmadı megin hangi cilasını alayım şimdi burda birsürü üründen bahsedilmiş kafam karıltı acıkcası eni yi tavsiye edbilecginiz cila hangisidir?