User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: METRO marketlerde Astonish (İngiliz) Marka Oto Bakım Ürünleri

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

METRO marketlerde Astonish (İngiliz) Marka Oto Bakım Ürünleri

Bugün Metro Oto reyonunda gözüme çarptı hızlı ciladan motor temizleyiciye kadar her çeşitte Astonish Marka oto ürünleri gelmiş.

Fiyatları çok uygun. 8-15 TL arası değişiyor.

Deneme amaçlı Buğu Önleyici etkili Cam Temizleme Spreyi aldım 750 ml ürün 8-9 TL bişeydi camları iç dış sildim zerre iz kalmadı

Bakalım buğu performansı nasıl çıkacak

Astonish Firmasını araştırdım güzel bir oto bakım ürünleri satan firmaya benziyor
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gordum cok karızma kutuları var sıyah yanılmıyorum dımı ? dıger urunlerı kullanan varsa yorum alabılırmıyız .

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Metro Oto reyonunda gözüme çarptı hızlı ciladan motor temizleyiciye kadar her çeşitte Astonish Marka oto ürünleri gelmiş.

Fiyatları çok uygun. 8-15 TL arası değişiyor.

Deneme amaçlı Buğu Önleyici etkili Cam Temizleme Spreyi aldım 750 ml ürün 8-9 TL bişeydi camları iç dış sildim zerre iz kalmadı

Bakalım buğu performansı nasıl çıkacak

Astonish Firmasını araştırdım güzel bir oto bakım ürünleri satan firmaya benziyor
    hangi metroda gördün acaba ? ayaş yolundaki ise gideyim bakayım bende
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astonish kibrista mr.pound denilen yerlerde satiliyordu.burdaki milyoncu gibi. Yanlizca lastik parlaticiyi kullaniyodum
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar ekmek o kadar köfte malzemelerin fiyatları uygun ama çok sulu

dayanıklılık süreleri kısalıyor. spray n shine aldım ama bi işe yaramadı

ultimate quik deatiler'dan devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda366 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar ekmek o kadar köfte malzemelerin fiyatları uygun ama çok sulu

dayanıklılık süreleri kısalıyor. spray n shine aldım ama bi işe yaramadı

ultimate quik deatiler'dan devam
    Hocam spray n shine a bende baktım fakat Arexons Hızlı Cila aldım Carnabua içerikli gerçekten çok güzel bi deneyin derim.

Oda yine indirimliydi Bauhaus ve Arexonslarda 10,90 TL di fiyatı.

Bu arada Metro Mamak da gördüm buğu önleyicili cam temizleme ürünü çok güzel gerçekten zerre iz kalmadan sildim camları ben beğendim bu ürününü

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıp denemekte fayda var
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıp denemekte fayda var
    Valla hocam tavsiye ederim

Bİmdede 5 li bu bol tüylü mf bezler artık sürekli ürün olmuş 2li paket mf bezler yok artık bu 5 liler 6,50 TL bir pakette bundan alırsanız tamamdır

Ben 1 tane mf bezle sedan aracımı kuruluyorum 1 tanesi ile hızlı cila atıyorum 1 tanesi ile camları siliyorum

Bu bahsettiğim mf bezlerin su emişi falan çok süper Araç içi temizlik kapı koltuk kısaca her yerde süper

ANIL ERCAN
    Misafir
    Bence denemeyin hepsi çöp valla, Metroda özellikle satılıyor bu tarz 6 7 liralık ürünler..

bitane marka vardı adını unuttum siyah cafcaflı bi sisede satılıyor Lastik parlatıcı,Sampuan vs. hersey var Dedim bide bunu alıp kullanayım Lastik parlatıcısı 1 gün siyah yapıyor 2. gün matlasıyor, sampuanı ne köpürüyor ne kir cıkartıyor bi b.ka yaramıyor , Jant parlatıcısı parlatıyor 2 saat sonra tozdan gene jant kirleniyor asırı toz cekiyor..

Demem o ki sonax,meguiars,3m gibi markalar alın. Hele sonaxın jel lastik parlatıcısını siddetle tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence denemeyin hepsi çöp valla, Metroda özellikle satılıyor bu tarz 6 7 liralık ürünler..

bitane marka vardı adını unuttum siyah cafcaflı bi sisede satılıyor Lastik parlatıcı,Sampuan vs. hersey var Dedim bide bunu alıp kullanayım Lastik parlatıcısı 1 gün siyah yapıyor 2. gün matlasıyor, sampuanı ne köpürüyor ne kir cıkartıyor bi b.ka yaramıyor , Jant parlatıcısı parlatıyor 2 saat sonra tozdan gene jant kirleniyor asırı toz cekiyor..

Demem o ki sonax,meguiars,3m gibi markalar alın. Hele sonaxın jel lastik parlatıcısını siddetle tavsiye ederim

Neye göre direk denemeyin hepsi çöp dedin çok talihsiz bir yorum olmuş.

Kısacası her markanın sevdiğim, yıkama, cila, koruyucu, parlatıcı vs belli başlı gruplarda iyi ürünleri vardır.
    Bu yüzden tek bir markaya takılıp kalmak pek de iyi bir şey değil.

Kullanmadan yorum yapıp kötülemekde ayrı bi konu zaten....

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğine katılıyorum.Örneğin; Turtle Wax'in mavi teflon cilası var harika bir cila,Sonax'tan çok daha kalıcı ve iyi bir ürün olduğunu bizzat deneyerek gördüm.
    Yine Turtle Wax'in torpido temizleyicisi var yeşil renkte etkisi günlerce kalıyor o minik minik tozların yapışmasını mümkün olduğunca engelliyor,Sonax'ın torpido temizliyicisinden çok daha iyi deneyebilirsiniz.
    Bunun dışındaki Sonax'ın belki bütün ürünleri Turtle Wax'ten çok daha iyidir.(örn: cilalı şampuan).

Yalnız jel konusunda kesinlikle katılmıyorum. Sonax'ın lastik jeli mükemmel bir ürün. Haftalarca etkisi sürüyor,fiyatı fazla ama 1 damlasıyla tüm lastik temizlenebiliyor. Bana 1 ambalajı 1 seneye yakın yetiyor ki fazla fazla süren birisiyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizli cilasini kullanıyorum yapımı basit hare filan hiçbirşey bırakmıyo bana göre sonaxı ki kadar kaliteli cam da su kaydırıcı etkisi var biraz

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğine katılıyorum.Örneğin; Turtle Wax'in mavi teflon cilası var harika bir cila,Sonax'tan çok daha kalıcı ve iyi bir ürün olduğunu bizzat deneyerek gördüm.
    Yine Turtle Wax'in torpido temizleyicisi var yeşil renkte etkisi günlerce kalıyor o minik minik tozların yapışmasını mümkün olduğunca engelliyor,Sonax'ın torpido temizliyicisinden çok daha iyi deneyebilirsiniz.
    Bunun dışındaki Sonax'ın belki bütün ürünleri Turtle Wax'ten çok daha iyidir.(örn: cilalı şampuan).

Yalnız jel konusunda kesinlikle katılmıyorum. Sonax'ın lastik jeli mükemmel bir ürün. Haftalarca etkisi sürüyor,fiyatı fazla ama 1 damlasıyla tüm lastik temizlenebiliyor. Bana 1 ambalajı 1 seneye yakın yetiyor ki fazla fazla süren birisiyim.
    arkadasın dedigine bende katılmıyorum O sonax Jel lastik parlatıcısı bana 2 ay dayandı Arabayı yıkıyorum lastikleri sampuanlıyorum durulayınca sürmeye gerek bile kalmıyor gene sipsiyah kalıyor. Bence piyasadaki en iyi Lastik parlatıcısı sonaxın jel olanı.

kendi aracımdan bi resimle örnek gösterebilirim bakın nasıl parlattı lastiklerimi

serdar_yuksel06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arexonas'in motor temizligi kullandm gogus parlatici kullandm gercekten cok basarili malzemeler
    Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)