iç temizlik uygulamaları hakkında yardım (tavan,koltuk)

Thread: iç temizlik uygulamaları hakkında yardım (tavan,koltuk)

1. onursumer's Avatar

onursumer said:

iç temizlik uygulamaları hakkında yardım (tavan,koltuk)

aracımın içini komple yıkatmak istiyorum

ozellikle tavanı sunrooftan dolayı aşırı kirlendi oyle boyle değil

ayrıca koltukları tum kumaş aksam kapı içlerini falan yıkatmak istiyorum

bunu istabul avrupa yakasında duzgun yaptırabiliceğim neresi var ?

birkaç yerde uygulamaları izledim sanırım içini komple yıkayıp aracı kapatıp içini havalandıran bir cihaza bağlayıp o şekilde kurumasını sağlıyorlar

bunu çok ucuk fiyatlara kaçmadan hakkıyla yapıcak yer arıyorum fabrikadan çıktığı gibi olsun

teşekkurler şimdiden

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

2. gökan's Avatar

gökan said:
    1 gununu ayırıp bunu kendınde yapabılırsın onur bu işlem için cok buyuk para ısterler sök tak felan kendın yap ben komple içini söktüm yıkadım sıldım kuruttum atas vınetlede temızledım guzel oldu koltukları baska yerde temızletırsın bırde tavanı dıger plastık aksamları kendınde yapabılırsın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

3. Time-R's Avatar

Time-R said:
    Benimde tam boyle bir konu acmak gibi niyetim vardi, takipteyim

4. Ufuk's Avatar

Ufuk said:
    Abi elinin altında sulu süpürge varsa bu iş sana sanırım 30 liraya falan çıkar
    Dışarıda bu fiyata yapıcak yer çok zor.

5. onursumer's Avatar

onursumer said:
    ya hiç vaktim yok şoyle meguars falan 200tl ye yaparsa veriyim yapsın çok fazla sokulcek birşey yok sanırım direk araç ustunde yapıyorlar herşeyi

135
    ├┼┼╕
    246R

6. gökan's Avatar

gökan said:
    pıslık zaten plastık aksamın altındaustundekını temızleseler neolur
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

7. onursumer's Avatar

onursumer said:
    altında pek birşey olduğunu sanmıyorum araca hep tek bindim çoğu zaman kapalı yerde duruyor

benim derdim tavan doşemeleri koltuk doşemeleri kapı içlerindeki doşemeler

135
    ├┼┼╕
    246R

8. yılancı said:
    arkadaşlar bende arabanın taban halısı,koltuk,tavan temziliğini yapıcam.elimde ıslak kuru halı yıkama makınası var.ama kımyasal olarak ne kullanayım? ve nasıl yapayım.yardım edersenız sevınırım

9. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    Quote Originally Posted by onursumer View Post
    ya hiç vaktim yok şoyle meguars falan 200tl ye yaparsa veriyim yapsın çok fazla sokulcek birşey yok sanırım direk araç ustunde yapıyorlar herşeyi
    avcılar meguiars arkadaşımdır. selamımı söylersen 200 liranın üstüne çıkmaz. fabrikadan çıktığı günkü halinede döner. bi makinaları var sıprey ilacı sıkıyor anında orjinal rengine dönüyor sonrada makinayla içindeki pislikleri çekerek kurutuyorlar.

ama şu kadarını söyleyim çok ince işçilik yaptıklarından sabah 9 da versen ikindi vakti anca alırsın.

ismi izzet bizzat kendi yapıyor zaten işçiliğide 0534 353 18 06 (siyah megane rs i olan gökhan dersen tanır)
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

10. fastchild's Avatar

fastchild said:
    halını ve kaplamanın altında derken metaldemi kir var ??
    Quote Originally Posted by Ufuk View Post
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "