Üstelik kocaman harflerle fırçasız süngersiz yıkama diyede yazıp, tamda o yazının altında fırçayla yıkayanı var, bizzat gördüm.
Printable View
Merci :D
Yok yahu gerçekten son derece ciddiyim ben sürekli böyle kullanıyorum bezleri. Çamurda bekleyen bezin emme mukavemeti artıyor. Bahsettiğim şeker çuvalını aldığım yerdeki eleman yap demişti bende dalga geçiyo sanmıştım ama denedim gerçekten işe yaradı.
Water magnet'i gömecem diyorum dalgası olurmu :) 5-6 gün bekletmek gerekiyor çamurda.
vay arkadaş ne varsa toprakda var boşa dememişler :D
şok oldum :D garipmiş denemek lazım serkan 5 10 tane atlet kap :D
10 TL çok, 1 TL'ye benzinci makinası yıkıyor burada, lastik ile camda kalan suyu alıyorum (yoksa kireç izleri çirkin kalıyor) , paspasları silkeleyip çıkıyorum :)...
Kaporta mı? Siyah arabada kireç lekeleri pek bir hoş görünüyor valla :).....
Bende olmuştum :) mevcut MF bezlerimide upgrade etmek adına dün makinada yıkadım iyice açtım gözenekleri. Bu haftasonu çamura basacam onlarıda.
Gidip dandik bir kova alın uygulayın ben yanlışlıkla evin temizlik kovası ile yapınca bu işlemi annem kovayı kafama geçirdi çok kızıyolar bilginize :D
bende denicem abi flashta bakalım nasıl olcak :D kova önerisi iyi oldu ahaha
Bezin kaportayı çizip çizmeceğini mi merak ediyorsunuz alın elinize temiz bir cd, bezle silin, deli gibi çizik oluyorsa aracınızda o bezi kullanmayın.
belediyelerin sulama araçları var eğer beklerseniz illa geliyolar haftada bir onlara rica edin sulatıp çektirin onlara 1 lira bile vermiyorsunz sıkıntısız yani bedava.
bu havada araba yıkamak mantık işi değil valla, hastalık bir yana eklem romatizması olur insan, güneşe aldanmamak lazım:)
valla ne yalan söyleyim, el sabununu bile denediğim oldu, hani şu sıvı olanlar varya.. bu şampuan konusunda zır cahilim
iki kova, birisi şampuanlı diğeri duru su.. şampuanladıktan sonra duru suyla bir daha mı ovuyoruz arabayı acaba? yani akan su ile durulamak yerine böylemi olacak bu işlem?
edit : pardon video orada duruyormus :)
editin editi : video kırık, görünmüyor:) ama aratıp izlicem two bucket washing technique gibisinden:)
Gecmis olsun diyelim o zaman :)
Orijinal malzeme kullandigini bildiginiz ve detayli ugrastigini soyleyebileceginiz bir yikamaci var mi acaba? Kiziltoprak Meguiars tam oldu derken, yine nolur nolmaz diyerek kendi malzememizle gitmemiz gerekir duruma geldi maalesef :o
dert etmeyin bu kadar ya naparsanız yapın yine çizilecek yine çizilecek:)
özgür bıkmıs hemde erken bkmıs :D :D
bu arada bakırköyden acıbademe kadar olan güzergahda yıkamacı tavsiyesi olan varmı? arabam hatrı sayılır kirli düzgün yıkayıp kurulayan bi yer arıyorum?
linkteki bezden rıdvan'da vardı, ben yetişemedim elinde kalmamıştı
buradan aldım ve on numara kurulama bezi, 1 arabayı rahat rahat kuruluyor
UBER BLUE DRYING TOWEL* KURULAMA BEZİ*BÜYÜK BOY*60x90cm: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA ve KİMYA SANAYİ TİCARET şirketinin KURULAMA BEZLERİ** ÜBER BLUE-MEGUAİRS**9-12 TAKSİTLE**