|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Arkadaşlar bu başlık altında paylaşabilirsek daha faydalı olur..
Turbo büyütme Enjektör değişikliği Downpipe Blowoff Kat iptali EGR İptali Yazılım __________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح Son Düzenleyen bulenthaliloglu; 02-11-2011 10:04. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: FİAT BRAVO 1.6 MULTİJET SPORT STYLE
|
bülent abi bu işlemler ne kadara mal oldu sana ? ve dynoya çıktınmı bende düşünüyorumda aynı işlemleri bilgi verirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: vw caddy
|
sonunda bülent abi yaa
![]() superchips yazılım EGR iptali Kutu içi performans filtre Sprint Booster Kat iptali dewamı için Pls Wait.. __________________________________ SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
vw grubunun 1.9 tdi motorları ile alakalı çok detaylı bir konu zaten mevcut.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
|
konunun amacı caddy'ile uğraşan kişiler & + & - LEr..
__________________________________ SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
1.9 tdi konusu içine caddy için yaptıgınız işlemleri paylaşabilirsiniz ama. sonuçta hepsi aynı motor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
paylaşımın amacı 1,9 TDI degıl caddy
__________________________________ SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
güzel kardeşim 1.9 tdi'a yapılan işlem fark eder mi ? kasa farklı olsun motor aynı degil mi ?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Konustugunuz konularin caddy ile ne ilgisi var ki ? Ha caddy ha golf ha jetta.Motor 1.9 105 lik oldugu surece konu kirliligine gerek yok bencede..Ki diger konulara bakarsaniz hep multijet tdci tdi ayri ayri acilmis versiyon farkliliklari yoksa. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
1.9 tdi içeren kasalar ayrı ayrı açılmaya kalksa forum kitlenir ya
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
+1453 fazlasıyla bilgi karmaşası oluyor siz belirli kategoriden giderken orda çok farklı bilgilerde mevcut oluyor...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
orayıda takıp edıyoruz ama bızım asıl amacımız buradakı caddy'kullanıcılarını bır araya toplamak maksatydı.adminler uygun gorurse konu sılınır bızde 1,9 TDı'nın ıcıne gıderız ..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
blow ofdan memnunmusun ?_ dizellerde sıkıntı olur die duydum olmuyosa bnm golfde yapayım çaf çuf gezeym
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
dizelde ıstedıgın sesı alamıyosun farklı baglama sekıllerı war o zamanda dewır kacırıyo svıclı veya elektronk tktrman lazm zewkıne kalmıs...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
birçok yerden tedarık edebılırsın ama yınede zewk ısı bısey dıyemem.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: palio 05 mjt
|
herkes kendi kafasına göre markanın modeline göre konu açarsa forum kirliliğinden başka bişey olmaz arkadaşlar mjt-jtd konusunu açan bnm, aynı grup araçları kapsıyor sonucta, bnm aracım palio 1.3 ben palio 1.3 kullanıcısı için konu açsam başkası gelip palio 1.2 kullanıcısı diye açsa? nerdeyse bi dünya gereksiz konu kirliliği varken sizlerde marka model olarak konu kirliiğine sebep olmayın
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Konu kirliligi olmaz diger 1.9 tdi (golf jetta ) farkli bir sanzimana sahip tepkileride farkli ayrica van oldugu icin surtunme ve direncleride farkli . Caddy sahiplerinin otomobillerden daha farkli sonun ve cozumleri var.
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Mesela 1.3 olmasina ragmen palioda motor faekli bir sekilde dobloda baska sekilde hareket ettiren yazilimlara sahip biri yuk tasimak biri gezmek icin tasarlanmis
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|