Masallah Hakan abi gzl degerler.. Iyi sonuc almissin bende eger kismet olursa o sonnuclari alamayi dusunuyorum senden eksi downpipe ve egzos yok arti intercooler mevcut :)
Printable View
Masallah Hakan abi gzl degerler.. Iyi sonuc almissin bende eger kismet olursa o sonnuclari alamayi dusunuyorum senden eksi downpipe ve egzos yok arti intercooler mevcut :)
Hakliin abide ben arabayi bu kdr zorlamka istemiyrum suan cok iyi gucleri soyleyen war ama tadinda birakicam bu aracla limitleri zorlamiycam belki turbom halen orjinal eger Allah vermesin bir sorun olursa 2257 yada 2260 dusunuyorum ondan snr zorlarim..
Dp yaptiricam kendimi cok parcaladim ayarlamaya calsiyorum hem araba hem mod zor oluyor :D
Intercoolerdan sonra upgraden sonra 166 bg 432 nm tork olmus " seat sport" Yere basmada bu degerı hıssetmıstım.
Nasıl sızce??
Edit:Oncesi 161 bg 371 nm du.
1749 varken ben 203hp aldım pd bile olmayan motorumla :) yalnız cooler şart zira çok sıcak basıyor..
bence 190da fazla cahıt.180ı gecmemelı turbonun omru acısından
hepinize söylemiş olayım arkadaşlar eski turbomun eksoz salyangozunda sorun var.çıkma bi eksoz salyangozu yada dışı sağlam içi pert bi turbo lazım. model GT2260V. 728989-5001S numarasından olacak. BMW X3 yada 3.30d nin. X5 in turbosu olmuyor. Varsa çok makbule geçer.
valla vıtesle ugrasıorum hala.
priz direk bilyası değişicek yarın bakalım.buyuk ıhtımal problem orda.
ama turbo yapıldıktan sonra ınanılmaz fark ettı.box ı açıp bı kadran vıdeosu cekıcem.su sanzımanı bı halledımde
ARacın Orjinal Eksoz sistemi ile 225hp geziyorum ((:
sıkıştırmaz merak etme..
2007 1.9 TDİ DSG jettam var.. 107.000 km'de aracıma dumansız bi yazılım yaptırmak istiyorum alıcağım maksimum hp-tork ne olur fabrika verisi 105 hp 250 nm tork.. birde yazlımdan önce downpipe yaptırırsam ne kadar fark eder aracıma herhangi bi zararı vs. olur mu ? şimdiden teşekkürler..
Kamer 2556 taktı ben gördüm :) basınç acmıyor çakmayalım diye :)
Doğu bayadr roll yapmıyoruz sıkıldım sana resmi olarak gider yapıyorum box ı 1 e alacam söz :D
yemeğine varmısın pampa :D
wag'ın en çok sevdiğim motorudur.
Kamer beni gecmek için turbo patlattın pampa hala uslanmadin mı :):)
http://img825.imageshack.us/img825/7332/gy3aptcjtw1.jpg
Dun dyno olcerken 5. vites 260 gecmıstı ama yakalayamadım :D
kamerin turbosu çok büyük olmamakla beraber 240hp dizel bir aracın oem turbosudur :D kimseye söylemiyor basınç açmıyor şuan surpriz yapacak bence :D:D