Egzos dert degilde zaten muayene giderken taktirirz ama suan iptalden vazgectim ariza baska yerden ciktigi icin
Printable View
Bence vazgeçme kat ve egr iptali dizel arabanın bel kemiği :D
Ozaman kati 20-30 a halleden arkadaslar bana tavsiyelerde bulunsunlar bende konusayim:)
Merhaba arkadaşlar, 1.9 dizel golf araç almayı düşünüyorum. 1.9 tdi otomatik şanzuman araçta 90 beygirlik mi 110 beygirlik motor mu tercih etmeliyim. Amacım ekonomi ve performans bir arada olsun istiyorum. Performanstan kastım 1.6 tdi aratmasın yeter. Günlük kullanıcağım için ağır yükleme yapmıcam en fazla bi yazılım yaptırırım. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.
Anladım ama şunu da bilmek istiyorum acaba 90lıkla 110luğun pompası enjektörü vs. aynı mı. Yani bi tek turbo ve yazılım mı farklı yoksa komple yakıt sistemi mi? Çünkü ***** 2. el araba alıyoruz yarın öbür gün çıkma parça kullanma vaziyeti doğarsa hangisi daha yaygındır, bir de bazen yüksek beygirliler daha ekonomik oluyor ondan da sordum biraz.
110 bg daha ekonomik olucaktir kanimca 110luk tercih ederim
90lıkla 110 luğun pompa enjektörleri farklı. 90lığın pompası büyük enjektör nozzle küçük 110luğun pompa küçük nozzle büyük. tabi bu detaylar normal kullanıcıyı alakadar etmez ama ilerde yüklerim dersen 90lığın pompası %30 civarı fazla bastırılabilir. ikiside ekonomik aradaki farkı anlaman için garip şekilde takıntılı olmalısın
Benim ibiza'da yarın yeni sahıbine gıdıyor.. Bende bır sure aranızda yokum :(
Kzu olarak baska vasıta ile dewam... Yardımlarınıdan dolayı ECUFAST tesekkur ederim..
Cahit, arabayı Gariban mı aldı?
Yok gariban ecufast yazılım ıcın gotuyordu..
Satiş iptal oldu alan arkadas vazgecti.. Sebeb ise ben yazılımı degıstırmıstım Alper abıye soz vermıstım kımse kopyalamıcak dıye fırsat olmadı soyleyemıdım ondan dolayı vazgectı arkadas baska seylerde olabılır dıye suphelendi.. Herseyde hayır vardır.. ;)
Kzu Halen bende yanii...
olaya bak yahu
hayırlısı olsun cahit sıkma canını
Hayirlisi olsun cahit kismet degilmis
hatasız kulmu olur cahit kısmet değilmiş gerçekten birazcık daha sabredersen tabikide satılır en temiz sport bana göre :)
hayırlısı olsun cahit
kardeşim hayırlı olsun kzu yu çok seviyodum alan hayrını görsün gayet güzel bi araba aldı :)
en temiz tartışmasına gerek yok :D kzu temiz ve güzel arabaydı :)
ahahahahaah tamam kanka anladım :D
konuya bayadır kimse yazmamış. ben yazayım guncel kalsın. enjektörlerim geldi. kısmetse pazartesi takılacak. ekzantriğimi de değiştireceğim o arada. 300 hp nin üstüne bu kez çıkacağım inşallah :D
dizel fabia RS ler için ne diyorsunuz ?
Skoda / Fabia / 1.9 TDi RS / 2007 MODEL SKODA FABİA --- RS- 151- BG--- ORJİNAL------ sahibinden.com'da - 89906211
bu araç hakkında bilgi var mı ?
Skodalar seat ve vw gore daha ucuz olması grerekıyordu oyledı yanı.. Yenı gordum bende gzl bır pazalıktan snr arastırma yapılır motor ve sanzımanlar cok saglam ztn 150 bg ıse o motor ıcın hıc bırsey herhalde metenol var arastır su vs bırsey yazmıs ama..
benım ıbızayı verelerım daha makul fıyata :)
cordobam da 1230 kg
Passatim 1460 kg :D