bilmem neden olur normalde kolay bozulacak parçalar değil, ömrü dolmuştur hatalı üretimdir fln,
Printable View
şimdilik sensörler temizlendi...böle bincem gene aynı sıkıntı olursa tekrar bi çaresine bakcaz.ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.gene bi durum olursa yazıcam.saygılar
muhalefet olmak istemem ama ,kıc kadar stock turbo ,orj yazılımla nasıl 1.3 cont,1.7 pik gidiyor ve pik 2.55 ,2.1,2.2 cont gidiyor? atmosfer basıncını dusmediniz heralde?
hyundai sarı taxi spec bu =))) gider mi ? gider=)))
Biz orjinal spec kullandık ticari taxi 4. turbo takılı :) 3 farklı kullanan insan olmasına bağlıyoruz kötü kullanım diyelim...2 turbo garantiden değişti 2 si bizden :)
edit : araç 260.000 km de
gt1241 - gt2860rs
Turbocharger | Turbobygarrett
linke gerek yoktu siteyi zaten biliyoruz... ne yapmak istediğini söylesen ?
hızlanma videosu varmı aracı merak ettim
Sana ve ne kadar actirdigina bagli:-) inanirsan eger birkac denemede kirabilirsin;-)
ben kıramadığım için bşy diyemiyorum, araba yeniyse, ilk alındığında egr valfi iptal edilip turbo timer takıldıysa ki bu bnm arabam gibi demek oluyor kırılmaz,
tekrar yazılım yaptık bnm arabama, orta devirlerde isteksizlik vardı onu giderik, yakt basıncı 1750 bar larda turbo alt orta üst devir allah ne verdiyse basıyor
emme manifoldunun ve turbo sisteminin sökülüp temizlenmesi ve katalitik ve egzostların değişmesi gerekiyor, sistem komple doldu artık araba duman atamıyor
kadran videosu çekerim bakımdan sonra