307 1.4 Hdi aracım için hangi marka hava filtresi ve egsoz alabilirim çok uçuk fiyatlar olmazsa iyi olur arabam biraz homurdansın istiyorum![]()
307 1.4 Hdi aracım için hangi marka hava filtresi ve egsoz alabilirim çok uçuk fiyatlar olmazsa iyi olur arabam biraz homurdansın istiyorum![]()
Kutu içi filitre Tercih etmelisin + Egsozdan fazla ses alamassın eğer ses icin takıor isen Ses almak ıcın bıkac ıslem gerekiyor
fitreden homurtu alamazsın zaten aracın turbo olduğu için spool sesi verirkutu içi kullanabilirsin filtre olarak egzoz olarakda düz boru ve kaliteli bir son susturucu ile tok keyifli ses alınabilir
RACE WERKS
bende 1,6 307 var açık filtre taktım çılgın spool sesi geliyo hoş bi ses baana göre bow da war gayet hoş
kutu içi K&N kullanıyor benim arkadaşım çok memnun gorul gorul hoş bir ses geliyor tavsiye ederim
arkadaşıma dün green kutu içi aldıkkurtuldu oem kağıt filtreden
araba çok rahatladı
tavsiye ederim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
marka olarak filtre ne alınabilir, kutu içi ile açık hava filtre takma arasında ses olarak ve performans olarak aradaki farklar neler
filtrenin özelliği motora pislik toz gitmemesi için marka çokda önemli değil önemli olan dizelde büyük (rahat hava alması için) ve temiz olması temiz olması çok farkettiriyor 15-20 günde bir temizliyorum farkı nı görüyorum..
bız hksnın mantar fıltresını kullanıoruz memnunuz 1.4 hdi da bıde hks hipower egsozlardan kullanıyoruz ses olarakta guzel performans olarakta ıyı oldu ama komple bı sıstem var egsozda
kutu ıcı bı kn fıltre alsan yeter bence..
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
dizeller genelde kutu içi filtreyi sever ama karar sana kalmıs kutu içi BMC veya K&N mantıklı gelıyo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)