2006 model makyajlı kasa 170 000 km de dizel ibiza alınsa sıkıntı çıkarmı?başımız çok ağrırmı arkadaşlarım
2006 model makyajlı kasa 170 000 km de dizel ibiza alınsa sıkıntı çıkarmı?başımız çok ağrırmı arkadaşlarım
bu km lerde turbo değişimi isteyebilir, emme temizliği egr iptali ve bakımları yapıldıktan sonra gayet güzel binilir![]()
RACE WERKS
makyajlı kasa ne??
165.000 km'de cordoba tdi kullanıyorum, 0 km almıştık o günden beri bizde, motor yağı 505.01 dışında hiç birşey kullanılmadı, egr vs temizliği düzenli olarak yapıldı hep. mekanik anlamda hiç bir sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar, ön takım biraz hassas tek sıkıntım o
kırbaçlayıp yükleyipde o hızlara birden çıkmaya başladığında böyle ani değişimleri farkeder olursun arabada yazılım yap bari keyifli olur![]()
RACE WERKS
biz 106 binde aldık ibizayı, turboda üfleme vs yok. direk gazihan yazılım yaptık zaten aynı gün içinde, canavar oldu 1.4 pd bile
yılbaşına doğru egr + kat iptali ile birlikte dyno da yapıcaz kısmetse, bakalım daha ne getirisi olacak
5 kişi 188 yaptım düzde daha gidiyordu da cayenne engelledi bizi![]()
aracin bakimlari zamaninda yapildiysa alinir neden alinmasin?170 bin kmde demissin eger kayisi 2. ye degismediyse eger en geç 180000 kmde tekrardan degismesi gerekiyor buda arti bir masraftir göz önünde bulundurun derim
araç satılmış alamadım ben düşünürken kapmışlar trigeer debriyaj ve lastik ihtiyacı varmış zaten 18 000 demişti bide bunlar 20000 bulcaktı nasip değilmiş artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)