-
common-rail motor. önceki pd motorların modifiyeye verdigi cevapları veremez. mehmet gazihanın antepte yaptıgı araç 140lık.
170lik olarak cok fazla alternatif yok. leon fr, octavia rs ve passatlarda oldugunu biliyorum. sadece yazılımla bile 220 hplere dayanabilir. revonun bahsettigi +45hp +53 nm az geldi bana. 80-90 nmlerde tork alır bana göre aşagı yukarı. cok keyifli de bir araç olur. ilerisi için öyle turbo büyütme enjektör büyütme tarzı modifikasyonlar yapan var mı bilemiyorum yalnız :)
-
Alıntı:
207rc Nickli Üyeden Alıntı
abi 100bin lira edermi ?
İlla sıfır olmak zorunda değilki Emrah cım :D:D
Kimsede olmaması cezbediyor beni ,bir de sonuçta vag yani..:icon_tup:
-
Fazla bilgisi yok heralde kimsenin bu motor hakkında?
-
Türkiye'ye resmi ithalatı yapılmayan Golf GTD'de de var bu motor. GTD, GTI'ın dizel kardeşi bu arada. ;)
-
Abi Gazihanın yaptığı araçta GTB2260VK turbo vs var 280hp 500nm aşağı yukarı öyle söyliyim, Leon'u orta konsol dizaynından dolayı elerim bende, Octavia RS mantıklı seçim olur, hem görüntü olarak biraz alçaltınca şık bir araç, hem devasa iç hacmi var aile kullanımına uygun, hem az yakan, hemde giden bir araba denebilir.
Modlamayı geçip sadece yazılımla bile güç-tork dağılımları daha rafine hale getirilebilir diye düşünüyorum.
Arıza , kronik konusuna gelirsek. 2005 Kasımda biz Toyotayı alırken bi tanıdık Passat 2.0 TDi aldı aynı dönemde, aracın 45 bine gelmeden 3 kez turbo 1 kez enjektörler değişti en sonunda da sandık motor geldi. Tabi biraz şans olayı bu 100 binin üzerinde kullanıpta sıkıntı yaşamayanlarda var elbet.
Ama düşük km li ve sorunsuz bi araç almak lazım 2. el olacaksa alınacak şey