|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: seat cordoba 1.4 tdi elegance
|
daha önce konu açıldı mı bilemiyorum arattım ama bulamadım arkadaşlar.
başlıktan da anlaşılacağı gibi turbo diesel araçlarına chip-yazılım-powerbox gibi güç arttırıcı uygulamalar sonrasında problem yaşayanlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa yaptıracak olan arkadaşlara yol göstermiş olurlar iyisiyle kötüsüyle. not: forumumuzda bu işin ticaretini yapan arkadaşlarım üzerine alınmasın 5 parmağın 5'i bir değil ..maksat en doğruyu bulabilmek |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf
|
Benim gördüğüm çoğunluk benim aracım arıza verdi , yürümedi , olmadı gibi yaklaşımlar göstermiyor. Onun için ben x marka yazılım ile 10k km. şahane yürüdüm ama şimdi stock yürüyorum . Nedeni anlayana ...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
|
ne gibi arıza verdi ilhan ? turbo arızası dumanlanma basınç yakıt vs?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
Tamamen kinder süpriz bir işlem tek diyebileceğim.
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Sıkıntı çıkma ihtimali elbette var ancak ne olursa olsun yazılımsız, box sız v.b. siz arabaya binmem
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Güzel konu olmuş. Takipteyiz
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
sorun olabilir ama çözümleride var
![]() benim arabam yazılım ve mod lar sonrası safe moda alıyodu ve çözülmüyodu başka bişeydendir arabanda sorun var gibi yorumlardan sonraaaaa dr.ecu ve maxi yardımlarıyla dipçuk gibi oldu maşallah
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Golf
|
Daha önce konuda açtım. Araç misfire olmaktan yürümeye vakit bulamıyordu. 6400 devir üzeri şansa kalmış tesadüfi ya çok iyi ya misfire. Döndüm stock'a. Sıfır misfire ve araç daha iyi devir çeviriyor. Ateşleme düzgün olduğu için ecu ayarları kısma ihtiyacı olmuyor. No retard no correction factor. Top speed cok daha rahat cıkıyor. Tamamen yazılımsal bug yani. Tabi verdiğimiz para da çöp oldu. Şimdilerde bakınıyoruz bu işi adam gibi yapabilecek birileri varmı diye...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
|
peki bu yazılımı kendi araçlarımızın yetkili servisinde yaptırsak masrafı ne oluyor ?en azından kendimizi garanti altına almış oluyoruz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: palio 05 mjt
|
yetkili servis bu işlemi yapmıyor müsadede etmiyor
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Renault Megane Coupe 1.5 dci
|
bazı sevisler yapıyorlar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
normalin 2-3 katı fiyatlara servisleri ikna edebiliyorsunuz
Tabi garantisi de yok.. Sadece garantiyi bozmuyo diyolar..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
box kullandım
custom yazılım kullandım bence yazılım daha akıllıca ama box sıkılınca satabiliyorsun ikiside standart dışı uygulamalar sıkıntı çıkarabileceğini göz önünde tutmak lazım |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Boxta abcd123456789 konumlari var.ne anlama geldigini bilen paylasabilir mi
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Onlar Seviyeler, her arabada farklı seviyelerde ayarlamak lazım.. Aldığınız yerden bilgi alabilirsiniz..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: C'mon
|
race chip kullanan arkadaşımın mazot pompası bozuldu. bosch servisinde uygulattığı için servis karşıladı.
yazılım yaptıran bi arkadaşımın 2 kez turbosu değişti aracı 1.5 kia rio. dedikleri gibi sürpriz yumurta
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: İbiza TDİ
|
ben 20000 kmdır kullanıyorum allaha sukur hıcbır prblem cıkmadı suana kadar barbaros yaptı yazılımımıda
__________________________________ PsChipTuning Smoky TDI |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bende arabaya yaptırmayı dusunuyorum ama şanzımandan dolayı bir tırsma söz konusu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |