yazılım-chip veya power box takıpta sorun yaşayanlar buraya

Thread: yazılım-chip veya power box takıpta sorun yaşayanlar buraya

1. efe_ said:
    Quote Originally Posted by m. ali öz View Post
    race chip kullanan arkadaşımın mazot pompası bozuldu. bosch servisinde uygulattığı için servis karşıladı.
    yazılım yaptıran bi arkadaşımın 2 kez turbosu değişti aracı 1.5 kia rio.

dedikleri gibi sürpriz yumurta
    Kia Rio yazılım sonrası 3 kere turbo değiştirdi arkadaşım 4 bile olabilir yanlış olmasında
    Turbolar kağıt spek sanırım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

2. Eyup Duygun's Avatar

Eyup Duygun said:
    50bin km'den fazladır yürüyen araclar var yazılımlı..

Araca göre yapılacak işlem haddini bilirseniz hic bir sorun cıkmıyor.

İstisnalar hariç ..

3. m. ali öz's Avatar

m. ali öz said:
    Quote Originally Posted by efe_ View Post
    Kia Rio yazılım sonrası 3 kere turbo değiştirdi arkadaşım 4 bile olabilir yanlış olmasında
    Turbolar kağıt spek sanırım
    aynen stock hali limitte yürüyo heralde

4. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    Kendi aracimda var 30k dayken yazilim yaptik 51binde hiç bi sıkıntı yok. Ege turbo arda yapti
    2.0 Hdi 30k dir sıkıntısız yürüyor Ege turbo yapti
    g.punto 1.3
    1.6 yeni doblo 2 adet
    1.4 g.punto
    1.3mjet linea
    1.3mjet fiorino
    Bunlarada kendimiz yaptik allaha şükür hiç sıkıntı cıkmadi

5. F.Esen's Avatar

F.Esen said:
    Quote Originally Posted by By_HaNNibaLL View Post
    Kendi aracimda var 30k dayken yazilim yaptik 51binde hiç bi sıkıntı yok. Ege turbo arda yapti
    2.0 Hdi 30k dir sıkıntısız yürüyor Ege turbo yapti
    g.punto 1.3
    1.6 yeni doblo 2 adet
    1.4 g.punto
    1.3mjet linea
    1.3mjet fiorino
    Bunlarada kendimiz yaptik allaha şükür hiç sıkıntı cıkmadi
    ben sizden şikayetçiyim auris e yazılım yapıcaz dediniz kandırdınız beni sonra aurisi sattırıp CUPRA aldırdınız

ben ne güzel 180 liralık mazotla 700 km gidiyordum simdi 200 lira benzinle 600 km zor gidiyorum
    imza...

6. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    Quote Originally Posted by lambro_team View Post
    ben sizden şikayetçiyim auris e yazılım yapıcaz dediniz kandırdınız beni sonra aurisi sattırıp CUPRA aldırdınız
    Sizinle bizim ticaretimiz ayni olduğu için işin kolayina kaçtik biz efendim yoksa müşteri velinimetimizdir

7. yesil said:

ben ne güzel 180 liralık mazotla 700 km gidiyordum simdi 200 lira benzinle 600 km zor gidiyorum
    cupra az yakıyormuş ya 1.6 benzinlilerde ancak o kadar gidiyor

8. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:

Abi senin s2kda az yakıyo arabada olmam yeterli ekonomi için o kadar gazlaya gazlaya bursa istanbul yaptik ibre oynamadi

9. Kutluhan's Avatar

Kutluhan said:
    Benim araçta 34 bin km de yaptırdım yazılımı şuan 43 binlerde sıkıntısız yolumuza devam ediyoruz memnunum yazılımsız dizel aracada binemiyorum galiba tat vermiyor 3 araç değiştirdim dizel hepside yazılımlıydı başıma hiç bir dert gelmedi bu zamana kadar nazar değmesinde

10. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:
    ..................

11. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    mesajım bulunsun elimde iki tane dizel var 3.20d ve sonata 2.0crdi.. ikisinede düşünüyorum ama çok çekimserim..

12. efe_ said:
    Quote Originally Posted by <<buğra>> View Post
    astra h aracıma chip yaptırdım;
    10 dk deneme turu sonrasında arıza ışığını yakıp, turboyu kesti, baskıyı sıyırdı vs.
    Orjinale döndük, baskı balata, turbo selenoid valf ve 2 enjektör değişti.

Arızalar gitti ama yakıtı ne yaptıysam düşmedi, 6.7 lt ortalamam var.
    Otomatik olan astra'lar bildiğim kadarıyla max 6,1 lt civarındaymış.

Uygulamaların nerede yapıldıklarını da iletmeniz rica olunur...
    Sizden duymak isteriz , siz nerde yaptırıp bu sorunu yaşadınız
    Golf MKVII 1.6 Tdi

13. MPOWERR said:
    yazılım sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız.... bir keer yazılımın tadını alınca zaten bırakamazsın...

14. MPOWERR said:
    bende vw caddy var 1.9 tdi 105 ps yazılım yapıldı şu an 145 ps sıkıntısız....

15. Ranthor's Avatar

Ranthor said:
    Yakıt basıncı arttırılmış arabalarda yol bilgisayarından bakıp bu az yakıyor demiyor dimi kimse?

Chiplenmiş aracın, ( yakıt basıncı 99% arttırılmıştır) yol bilgilsayarı hatalı gösterir..
    Built to fall....

16. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    sanayide hangi sevirse ustaya gitsem yaptırma abi orjinal ayarlarıyla oynama zaten ilk günden sorun çıkarmaz uzun vadede sorun çıkartır bu tip uygulamalar diyorlar..

tunningcilerede gittimmi abi biz bilmem kaçtane araca yaptık en ufak bir sorunla geri dönen olmadı diyorlar.

iki arada bir deredeyim hala..

17. blackangel52 said:
    turboyu yeme korkusunu bende yaşıyorum

18. merruse said:
    2003 yılında o çakma modüllerden ilk alanlardan birisiydim. Belki de ilki.. Hollanda dan almıştım.. Sigorta kutusunun altına monte etmiştik. Bir gün köfte tezgahı gibi yanmıştı.. Araba 2003 corsa 1.7 dti idi.. Hey gidi hey..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

19. erh's Avatar

erh said:
    Quote Originally Posted by merruse View Post
    2003 yılında o çakma modüllerden ilk alanlardan birisiydim. Belki de ilki.. Hollanda dan almıştım.. Sigorta kutusunun altına monte etmiştik. Bir gün köfte tezgahı gibi yanmıştı.. Araba 2003 corsa 1.7 dti idi.. Hey gidi hey..
    hatırlıyorum bende arabadaydım orjinaliyle denemeye cıkmıstık ne kadar fark etcek acaba diye.. saka gibi aynı gidince bakıp yanmıs oldugunu gormustuk hakkaten heyy gidi gunler