|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
arkadaşlar 2004 model peugeot 206hdı aracımın turbosu ıslık çalmaya başladı gidici gibi duruyor şuanki turbomdan çok memnundum gerçi çekişde hiçbir sorun yok sadece ötüyor size sorum performansıda biraz artsın istiyorum yeni turbomu takmalıyım revizyon yeterli olurmu dediğim gibi çekişde hiçbir sıkıntı yok biraz daha performans için ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
aracınızın performansıda düştükten sonra sıfır turbo alıp takmanızı tavsiye ederim. bazen soğuk havalarda boş boşda ötebiliyor. ısındıktan sonra ses gidiyormu? __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
bende gittiği yere kadar gitsin diyorum fakat bi türlü gitmiyo =)) benide rahatsız eden ses biraz revizyon yapmışken turbo pervanesini falan büyüteyim diyorum fakat arada arabanın arza lambasınıda yakıyor bilmiyorum tabi sebep bumu
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
yaktığında bir cihaza bağlatın orjinal pejonun cihazına.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |