User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 206hdı turbo problemi?????

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

206hdı turbo problemi?????

arkadaşlar 2004 model peugeot 206hdı aracımın turbosu ıslık çalmaya başladı gidici gibi duruyor şuanki turbomdan çok memnundum gerçi çekişde hiçbir sorun yok sadece ötüyor size sorum performansıda biraz artsın istiyorum yeni turbomu takmalıyım revizyon yeterli olurmu dediğim gibi çekişde hiçbir sıkıntı yok biraz daha performans için ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2004 model peugeot 206hdı aracımın turbosu ıslık çalmaya başladı gidici gibi duruyor şuanki turbomdan çok memnundum gerçi çekişde hiçbir sorun yok sadece ötüyor size sorum performansıda biraz artsın istiyorum yeni turbomu takmalıyım revizyon yeterli olurmu dediğim gibi çekişde hiçbir sıkıntı yok biraz daha performans için ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    türkiyede adam gibi revize yapan yok. her aracımda her seferinde tekrar sıfır turbo almak zorunda kalmış boşuna revizyonlara para vermiş bir tecrübe sahibi olarak konuşuyorum.

aracınızın performansıda düştükten sonra sıfır turbo alıp takmanızı tavsiye ederim. bazen soğuk havalarda boş boşda ötebiliyor.

ısındıktan sonra ses gidiyormu?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gittiği yere kadar gitsin diyorum fakat bi türlü gitmiyo =)) benide rahatsız eden ses biraz revizyon yapmışken turbo pervanesini falan büyüteyim diyorum fakat arada arabanın arza lambasınıda yakıyor bilmiyorum tabi sebep bumu
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaktığında bir cihaza bağlatın orjinal pejonun cihazına.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)