|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar linkteki malzemeler ve yazılım ile 240 hp alınma şansı var mı Fabia RS 1.9 Tdi dan ?
Current spec as of today: Engine & Transmission Turbo Dynamics Stage 2 Hybrid PD150 (MD376) Milltek (Turbo Back) Exhaust System PD160 Air Intake Pipercross Panel Filter Seat Sport Front Mount Intercooler Helix Organic Clutch Helix Single Mass Flywheel Richard Washbrook Remap Allard EGR Delete Stainless Steel Boost Return Pipe Forge Boost Hoses Mikalor Supra Clamps DevilsOwn Progressive Methanol Injection Kit ![]() ![]() Bu da tam konusu ama 5o küsur sayfa olunca okuyamadım ? xa0sx's Highly Modified Fabia vRS - BRISKODA.net - The Skoda Forum and Community |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading..
|
evet alınabilir o güçler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
konunun fabia ile alakası yok vw 1,9 pd150 denen motoru. ispanyada 300 leri görmüşler.
biri methanol dizele olmaz gibi bir laf etmişti bu da ona kapak olsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
rahatlıkla alınır, h_tan hakan kardesımızın ps130 golfu sadece yazılım ve dp ıle 211 hp 430 cıvarı tork verdı
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
back pressure efsanesinde daldın atarla burda mesajın yine atarlı kapaklı sakin ol biraz yav
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
nese, bizim yasinin leonu var aynı motor 270 hp lerde bu aralar. Fet var 240 dynosu var hem de baya bi eksikleriyle.. yani demem o ki şaşılacak bişey yok... kamerin pd130 var 190 hp....450 tork... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hehehe yani okursa felan diye kapak yerini bulsun diye ehiehi
![]() + ya bizim burda baya var ha, şimşeklerin toledo var 270 üstü çıkar diye bekliyoruz.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
fabia rs cok iyi ya trde olsa bi kac tane düşünmeden alırım uygun fiyata saka makinası
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: loading..
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Geçen Erkan Ustaya sordum dedimki paran var fantazi yapacaksın ne alırdın yüklerdin ? Elinde o kadar araç gelip geçmiştir '' Fabia RS alırım '' demişti.. Bugün de denk geldi bu fabia nın konusu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Bende pd 130 165 hp 387 NM Caddy var
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yani şimdi fabia görüntü olarak faul bir otomobil...
onu söyleyimde.. yoksa motorunu herkes biliyor... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
methanol kit dumanı azaltma yardımcıymış aslı varmıdır ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Dumani azaltirmi bilmiyorumda ne kadar faydasi olur bende merak ediyorum motora basinca basinc acmaya yardimci olabilir
Hem duman niye azalsin ben cok seviyorum komur yakmayi
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Cupra varken alınası yok bence.
Birde bunlar 5 vites ibizalar 6 vites uzunluk-performans olarak hangisi iyi acaba? |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() Dumanı bende seviyorum özellikle aynaya bakıp izlemeyi ama beyaz arabada sıkıntı yazın haftada 2 kere cilaladığımı biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2005 S2K,2002 Tuned K20a2,,2004 Full Original k20a2
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:12 ::::

back pressure efsanesinde daldın atarla burda mesajın yine atarlı kapaklı sakin ol biraz yav