1.4 ler ve 1.5ler ucuyorrrrrr:)
Printable View
1.4 ler ve 1.5ler ucuyorrrrrr:)
İçimden birşey demek geliyor da , ceed megane'ı varsın geçsin... Henüz megane ile kıyaslanacak kıvama gelemedi ceed , birkaç jenerasyon geçmesi gerekiyor, kendi yorumum bu yönde kırılmaca olmasın.
Sen kimsinki ne derdim olsun senle? Sokarım denemesine de arabasına da.
Kimse sökmez çünkü öyle bir hırs yok kimsede. Ben gecen denemeye araba keserken 18 jantla geldim, en hızlımız diye birsey yok.
Sen şimdi sadece yazilimli arabayı yazılım box 15 jant ve hafifletme ile geçtiğine mı bu kadar seviniyorsun?
niye megane daha komforlu daha az trim sesi olan daha iyi yoltutusa sahip bi arabada benimhaberim mi yok :D afedersin ama marka fanatikligini sevmem umrumda olmaz teneke parcalari.megane kullandim da yolcu olarakta bindim ceed`de ayni sekilde.. ben meganin arkasina rahat oturamazken ceed in arkasinda 1.87 boyumla boylu boyunca uzandim.herkes gibi on yargim vardi kia`ya taaki 1500km yaapana kadar.pyasada bu kadar megane olmasinin tek sebebi de bu zaten.yoksa megane da metal ceed`de ;) saygilar sevgiler..
diğer konuda da yazdım burada da yazayım: arabanın sağını solunu sökerek, jant küçülterek rakibi geçmeyi ben içime sindiremem.. sindirene de bişey demem.. herkesin görüşü farklıdır..
bişey dicem yusuf abi sana ve buğra sana aradaki fark araba toplu olsaydı kapanımıydı bence kapanmazdı yada 18 leri sökmüş dediniz orjinali 18 mi bu arabanın ? komple sökük arabada arka koltuk yoktu birde 15 ler vardı niye bu kadar büyütüyosunuz onu anlamadım kimse markası geçilsin istemezde illa sorunmu çıkmak zorunda ya hayret bi olay
Herkes kendi aracı en hızlı en iyi olsun ister bu kadar basit başka sebebi yok , 1.6 energy ile daha keyifli olur denemeler bence
Emre isimler karışmış Bugra olacaktı ...
hırslı denemeler olmuş
altı üstü stok motor chipli araçlar
görende tayyar yarıştırılıyor zannedecek................