fastchild Nickli Üyeden Alıntı
herkese iyi akşamlar
Okul arkadaşımın ailesi 4ileri otomatik şanzımanlı dizel Ceed kullanıyor 4 kapı arabada box vardı söküldü Bekir Paşaoğlu yazılım yaptı araca şu an eksoz felan arayışı içinde güç yükseltme için bir iki aya ehliyetini alınca arabayı rahat rahat yürütecek bendende rica etti araştıralım bakalım kim ne yapıyor dizele diye benim aklıma turbolu araçlara yapılan birsürü uygulama geldi
Portpolish,DownPipe,katalizör ve EGR iptali sona varex tarzı ayarlanabilir eksoz,şu anki filtresini bilmiyorum ama güzel bir kutu içi filtre felan geliyor aklıma
sizce bu işlemlere ek neler yapılabilir muhabbete her başlayışımızda arkadaşım turbo büyütme ile başlıyor ben diyorum zamanı var çekirge ama yapacak başka birşey kalmadığında turbo olarak GT25 yada GT28 gibi bi turbo nasıl olur
benim aklıma gelen işlemler dışında ek olarak ne önerirsiniz şu an için herşeyin başında araştırma noktasındayız
birde bu yazılımla arabayı doldurduk stage x oldu diyelim yazılımın güncellenmesi eklenen parçalara göre değişmesi gerekirmi ben öyle biliyorum en azından birde enjektörler var tabi yetip yetmeme durumu