Sokmeyinmi dedik?? En hizlimiz yusuf abi dediniz geldik gectik hala derdiniz ne??
Printable View
Gelip deneyen herkezin ayagina saglik alp abi yusuf abi ali kardesim ve geri arkadaslarim :)
Benim araba sacmaladi arabayla ilk etapta denedigimde 4k devirde takilip yuruyordu sonrada duzeldi stop etmeye basladi bu seferde ters birseyler var eve simdi geldim daha ali ile adam gibi bi iki defa gazliyabildik o kadar insaah bidahakine arabayi duzeltim o karanlik yollara gidicem alp abime sozum var :) tekrardan tum araclara masallah :) bizim megane hizliydi bu gun ciddi anlamda :)
Sunuda soylemekte fayda var denemeler ceedin devrinde basildi
ceed 2de basti bn 3te bastim dusuk kalmama ragmen ...
Emre haklısın geçtin sorun yok en hızlı sensin tebrik ederim
Anlaşıldığı gibi Cumartesi gelmeyeceksin
Gelip denediğin icin teşekkürler 1.5 dci ler gercekten mukemmel gidiyor !!!
Evet deneyelim dedim ama deneyelim dedim maksat gercekten denemek görmekti
Simdi nasil kıyas yapacağımızı anlayamadık sorunumuz o oda önemli degil ...
1.4 ler ve 1.5ler ucuyorrrrrr:)
İçimden birşey demek geliyor da , ceed megane'ı varsın geçsin... Henüz megane ile kıyaslanacak kıvama gelemedi ceed , birkaç jenerasyon geçmesi gerekiyor, kendi yorumum bu yönde kırılmaca olmasın.
Sen kimsinki ne derdim olsun senle? Sokarım denemesine de arabasına da.
Kimse sökmez çünkü öyle bir hırs yok kimsede. Ben gecen denemeye araba keserken 18 jantla geldim, en hızlımız diye birsey yok.
Sen şimdi sadece yazilimli arabayı yazılım box 15 jant ve hafifletme ile geçtiğine mı bu kadar seviniyorsun?
niye megane daha komforlu daha az trim sesi olan daha iyi yoltutusa sahip bi arabada benimhaberim mi yok :D afedersin ama marka fanatikligini sevmem umrumda olmaz teneke parcalari.megane kullandim da yolcu olarakta bindim ceed`de ayni sekilde.. ben meganin arkasina rahat oturamazken ceed in arkasinda 1.87 boyumla boylu boyunca uzandim.herkes gibi on yargim vardi kia`ya taaki 1500km yaapana kadar.pyasada bu kadar megane olmasinin tek sebebi de bu zaten.yoksa megane da metal ceed`de ;) saygilar sevgiler..
diğer konuda da yazdım burada da yazayım: arabanın sağını solunu sökerek, jant küçülterek rakibi geçmeyi ben içime sindiremem.. sindirene de bişey demem.. herkesin görüşü farklıdır..
bişey dicem yusuf abi sana ve buğra sana aradaki fark araba toplu olsaydı kapanımıydı bence kapanmazdı yada 18 leri sökmüş dediniz orjinali 18 mi bu arabanın ? komple sökük arabada arka koltuk yoktu birde 15 ler vardı niye bu kadar büyütüyosunuz onu anlamadım kimse markası geçilsin istemezde illa sorunmu çıkmak zorunda ya hayret bi olay
Herkes kendi aracı en hızlı en iyi olsun ister bu kadar basit başka sebebi yok , 1.6 energy ile daha keyifli olur denemeler bence
Emre isimler karışmış Bugra olacaktı ...
hırslı denemeler olmuş
altı üstü stok motor chipli araçlar
görende tayyar yarıştırılıyor zannedecek................
Ya Arkadaşlarim, kardeşlerim niye bu kadar büyütüyorsunuz olayı...
Denedik bitti gitti. Ben çok büyük keyif aldım. Yavru mürekkep balığı ve Megane ile gazlarken ikisinede kocaman maşallah
Yusuf ve Ali kardeşleriminde giderleri çok iyiydi, hatta Ali kardeşim yapmış olduğu son ayardan sonra benide geçti Maşallah onlarada
Neticede hepimiz yüzyüze bakıyoruz bu kadar hırsa, gerginliğe ve sinire gerçekten gerek yok
Ben kendi adıma gazlarken sinirimi stresimi atıyorum sizlerde öyle yapın :D
Benim hızlı gençlerle tartışacak birşeyim yok
Eğer tekrar deneme cesaretini gösterirse nasil araba geçilir kendisine gösteririm :)
Oradada dedim yine diyorum yaptıgı sökme biçme box vs ile arabası cidden yürümüyor
Aynılarını benim yaptığımı duşunun gerisi bos
Bir sonrakine cesareti oldugunda onceden söyleyin
Ben ona gore hazırlanır gelirim megane in gercek gücünü size gösteririm :):)
Ha benim icin cok önemli mı degil neden çünkü megane bu sekilde 3 boy gidiyorsa zaten ben her turlu gecerim daha yapacağınız birsey kalmamış arabaya bende sadece yazılım var
3 deneme oldu 1 de vites kaçırdı ben geçtim...
2 de vites 3 de kaldı benim kıckdown yapti araba durduk bı daha denedik
3 de hakkıyla gecti tebrik ederim
Şartları eşitleyip musait zamanda denemek üzere
Ha bide yarışmadan dediklerinizi yazarsanız sevinirim gencler ..
Sen hicbi denemede gecemedin ben ilk denememde vites kacirmama ragmen birakmadim devam ettim sende kapimdaydin olaylari farkli aksettirmeyelim lutfen .. Tamam sadece arabani sokuceksen gel 2-3 saat icinde deneyelim bndende sana burdan gider varmisin yokmusun onu soyle konu daha fazla uzamasin???
noluyo burada yaa :)
burasıda karışmışşş
Bugra haftaici deniyoruz haber veririm sana