Bugun babamin kuga icin bosch servise sordum cci ara 80000de adam bisey olmaz dedi ama supheliyim ne gibi bi sorun olurki yuksek km olunca
Printable View
Bugun babamin kuga icin bosch servise sordum cci ara 80000de adam bisey olmaz dedi ama supheliyim ne gibi bi sorun olurki yuksek km olunca
fazla sorun etmeyin sıkıntı olmaz yaptırın gitsin
Şu maslaktaki yer neresiyse biriniz tarif etsenizde gitsem.. :) Rica edicem = ) Chipten önce yapılması daha makbuldür heralde değil mi ?
maslakdaki bosch servisi yapıyor.
yapan firmadan mıdır nedir, ben pek beğenmemiştim CC işlemini..
Ben gecen hafta yaptırdım Ozgen oto Bosch servıse...
Yıllardır yapıyorlar...
Yok kocaman yer ondan dedim adamların kocaman tabelası var sanayinin girişinde yani sanayinin herhangi bir yerinde kafayı kaldırıp baksan bosch Amblemini görürsün :D hadi onu bırak kime sorsan gösterirler
maslakda 2 tane bosch servisi var bir girişde birde üst kısımda.
Konu kirliliği yapmamak adına bu konu altından sorayım :)
Dün arkadasın aracını bi ustaya götürdüm muhabbet ederken konu carbon clean'e falan geldi..Ben turbolu araclara asla önermiyorum.Motor içindeki kurumları söküp dısarı atarken kurumlar turbo miline yapısıyo ve zamanla turbonun calısmasını engelleyip bozuyo dedi... 2 kere yaptırdım ciddi anlamda farketti ve memnundum ama ustanın bu söylediğide biraz tereddüte düşürdü beni.. Konu hakkında mantıklı acıklaması,bilgisi olan varmı ??
arkadaşla bızdede 2007 megane 1.5 dızel var 165 bınde bakımdan bakıma gıdıyo araç babam arabaya hıc bakmıyo ve çekiş falan baya düştü carbon clean ve enjektor temızlıgı kısacası guzel bı temızlık yaptırsam zararlımı olur km den dolayı
bu maslaktaki servisin hangisine gidicez peki?
giriştekine mi, üst kattakine mi?:)
merhaba bende renault master 120dci var ticari amaçlı kullanıyoruz 82.000 km de carbon clean yapsam uygun olur mu acaba birde çatlakların oluşup oluşmadığını nerden öğrenebiliriz ?
Uraz oto (ankara-ostim) ya gidip ben de yaptırayım diyorum...
Master için 82k km sorun olmayacaktır..
peki istanbulda bildiğiniz carbon clean yapan yer varmıdır telefon veya adres verirseniz teşekkrler
Ataşehir de ben varım..
532 243 73 66
Aracıma 30 binde doğuşta yaptırdım.. şuan için bi faydası warsada anlamış değilim :D ama ilerde umarım işe yarar :)
Carbon Clean ve manifold temizliği her zaman faydalıdır.
Ben de kiaya yaptırmam lazım :D
Puntoda ne güzel 3 ayda bir fiat servisinde yaptırıyordum kiaya yapamazlar herhalde :(