Herkese merhaba, Öncelikle şu sıralar niyeti bozmuş bir multijet sahibi olarakmerak ettiğim multijetin tepe noktası ne kadar dayanıklı ve kimler neler yaptı specler neler? ne güç elde etti? ve ne kadar sorunsuz?
Herkese merhaba, Öncelikle şu sıralar niyeti bozmuş bir multijet sahibi olarakmerak ettiğim multijetin tepe noktası ne kadar dayanıklı ve kimler neler yaptı specler neler? ne güç elde etti? ve ne kadar sorunsuz?
KA9583==> GCH83
==> AR3346
==> AG3079
{A4 1.8T Quattro
}
teşekkürler ilginiz için valla aslında forumda bir çok kez araştırdım baktım bazılarına fakat konuların bir çoğu eskide kalmış. Zamanla birlikte yeni ve farklı şeyler deneyen var mı merak ediyorum açıkcası
KA9583==> GCH83
==> AR3346
==> AG3079
{A4 1.8T Quattro
}
90lık mjet'e dp yazılım egsoz filtre ile 124hp aldıydım
ondan sonra 1.3 adı altında geçen 1248cc olan hacminden dolayı en güzeli hacim büyütmek olduğu kararını verdim 120lik 1.6mjet bravo içimden geçince![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Hep niyetleniyorum her niyetlendiğimde satıp 1.6 tdi polo almaya karar veriyorum. Uyuyunca hepsi geçiyor kendi adıma.![]()
2CR yazilim var limit degil soft yazilim yapildi.Tahmini 90 hp olmuştur.Alt devirler canli eşekligi gitti.Yorumlarim iki videoda.
2CR Garage Yazilim Hakkinda - YouTube
2CR Yazilim Gözlemlerim 2 - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)