110 luk yazılımlı kullanmıştım gayet güzeldi
Printable View
110 luk yazılımlı kullanmıştım gayet güzeldi
getzde hızlı olunuyor olunmasına ama
yol tutuş+frenler sıkıntı çıkarabiliyor
benimki 4 Disk Fren, Ebd tatmin edici aracım servisteyken abs siz getz verdiler geçici olarak durmuyor diyebilirim :D
yol tutuş için ise
195/45/16 + eibach pro kit ile kullanıyorum bir ara 185/55/15 de kullandım kesinlikle fark ediyor
Bende satılık racechip ve Eibach yay var çok az kullanılmış.
Gürsel abi saydiklarini yapti mi acaba onu merak ettim :D
Konuyu tekrar hortlatalim :)
Getz kullanan arkadaslar ne durumda forumda kosturan var mi acaba :)
5 ay önce elimizdeki son Getzide sattık. Şu anda ailemizde benzinli 1.6 FD i30 ve 2011 Elantra var. 7 yıl boyunca farklı 3 Getz sahibi olduktan sonra artık çıtayı yükselttik diyebilirim :) Şu varki 3 Getzin içinde hala sattığıma üzüldüğüm 1.4 Sunrooflu Getzim oldu :(
88 lik kullananlara sorum stok haliyle bu araç ne yakar ? uzun yolda? bodrum izmir yaptık klimalı 100 115 km arası hızla 4 kişi ve dolu bagajla 5.5 altına inmedi hiç.
şehir içi orta şeker trafikte 6.2 yaptı biraz fazla geliyor bana. 117k kmde araç 2007 model.
88 liklerin yazılımının kötü olduğu söyleniyor. yazılım yapıldığında gücünden kaybetmeden tüketimi düşürmek cidden olabilirmi yoksa hayalmi ? Konuya bakarsak tecrübe eden arkadaşlar var bilgi paylaşabilirlermi acaba ?
Bizde evin 2. Araci olarak hep vardi 220k km kullandik gecenlerde sattik full istanbul sehirici trafiginde yazin 5.5 kisin 5.8 yakiyordu.
88 lık modelden big turbo big cooler + yazılım 200 hp alınmış dyno da. Mümkün mü ?
88 yada 110 olduğunu nasıl anlarız ruhsat harici
88lik start modeliyse hararet göstergesi (!) , yol bilgisayarı falan yok.yolcu airbag yok,aynalar manuel,arka cam manuel :)
Arkadaşlar aracın başındayım 4 disk fren 4 cam elektrikli aynalar elektrikli yolcu airbag yok ama ruhsatta 65 beygir yazıyor anlamış değilim
Servisi aradım 65 x 1,38 yap dedi :D tamam vurmayın 88 lik
Arkadaslar izmire gittim km 645 olunca fulledim ortalama 21 kurus ama ben 80 110 araliginda surdum yolda ariza isigi yandi aliaga sanayide makinada egr arizasi verdi sokup temizledi usta bu sefer turbo calismiyormus ben ona dikkat edemedim ariza selenoid valfinde cikti usta selenoidden egr ye giden hortumlari ters bagladi yuklenmez isen bi seni goturur dedi izmirde servise gittim parcaya 350 lira cektiler egr iptali mantikli mi yazilimsiz egr iptalu olur mu
bence egr yi iptal edin derim.benimkide aynı grubun motoru 1.1 crdi kat.egr.iptalinde hiç arıza vermedi.zor bir iş degil zaten.bu arada 4 disk modelleri 110luk biliyordum.
Maliyeti ne kadardır abi?
4 disk fren var ama yolcu airbagi yok.
http://www.hepsiburada.com/hyundai-g...m-p-OTRC102629
bu ürünün faydası olur mu ?=
bu fiyata yazılım yaptırabilirsin hiç ugraşma derim.buda konum ;) belki fikir verir
http://www.techturkey.com/forum/dize...-hakkinda.html
Kartal Sanayi Sayar Oto dan orjinalini 120 ye aldım kardeşim, direk al tak yaptırdım tanıdık birine araba turboyu şişirmiyordu canım sıkıldı parça mı bozuk dedim acaba. Ertesi gün turan turbo ya götürdüm durumu anlattım kaputu aç dediler hortumların yerleri değişti araba düzeldi hortumlar yanlış takılmış :D