|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
donanımhaber'de Polo Bluemotion'cı bir arkadaş şu linki vermiş:
Chiptuning Polo 1.2 TDI Bluemotion Linkteki değerler bence çok başarılı, bizde de bu uygulamayı yapan var mı? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
Tuning Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion 75hp
bir de bunu buldum... 100 beygir olmuş.... Çok iyi değerler gerçekten (bence). |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
Çok sağlıklı değerler değil bunlar daha tam anlamı ile pololara yazılım çıkmadı bence hiç bulaşmadan biraz daha beklemek....
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
forumdonanım haberde ben paylaşmıştım bu linki, araştırmalarım devam ediyor. zaten sitedeki yöntemde beyinin içini açıp yazılımı yüklemek gerektiğini gösteriyor
konuyu takipteyim. istanbulda barbaros yapar buna yazılım birde ilk linktekiler chip tuning yazmasına rağmen box olabilir. uyguladıkları araba fotolarında hep akünün üstünde box duruyor __________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah Son Düzenleyen slowmotion; 06-02-2012 00:22. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben bızzat box takıp denedım. 1.2 tdi'da vuruntu falan yok düzgün ayar tutturulursa.(1.6tdi'a taktık biraz fazla kacırınca direk vuruntu yapıyor).Fark hissedilir derecede.
Alt devirleri özellıkle cok zevklı hale geliyor. Tabii yazılım öncelik ama eline fırsat gecen denesın bence ki bmw-mercedes grubuna olan box bunada uyar. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 | |
![]()
|
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Cok yol yapmadık tepki , güc falan yolda yük durumunda hissettigimiz kadar denedik.5km falan.
Arac sahibinin dedigi 5km ıcınde bu kadar gazlamaya cok fazla yakır artardı artmadı demişti.. Cromex diye bir markaydı o zamanlar almıstık 2-3 tane numune ıcın duruyordu.Bircok marka takılır totalde cogunun kalitesi aşagı yukarı aynı. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu yazilimindan sonra polo bluemotion olmasinin anlami kalmazki polo redmotion olur
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTi
|
Daha Güçlü Motor için Megachips Chiptuning - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - Pasif İlan - 16120279
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aracım en az 3-4 gün yatacak,ben adanadayım. istanbula kargo lazım. garantide bir faktör tabiki kardeşim...
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
garantiyi çok umursamıyorsanız aracın 3-4 gün yatmasına değecek bir uygulama olacağı kesin Mehmet bey e sonuna kadar güvenebilirsiniz hiçbir problem yaşamassınız bugüne kadar ben dahil ve birçok arkadaşım Chiptuning ve farklı modifiye işlemleri için mehmet bey 'i ziyaret ettik ve hiçbirimiz pişman olmadık işini severek yaptığı için çok güzel sonuçlar çıkıyor en ufak probleminiz olsa hiç bıkmadan üşenmeden yardımcı oluyor kısacası yaptığı işin her zaman arkasında chiptuning işini yapmaya kesin olarak karar verdiğinizde kesinlikle ''Megachips'' diyorum
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Pardon 3-4 gun ne icin yatiyor arac? Yazilim icin mi? |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]() |
adanadan istanbula gidip gelmesi 3 gün 1 gün de işlemi vs sürse 4 gün. aynı gün gidip aynı gün gelemeyeceği için mecbur araç yatacak onu demek istemiş emrah.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 | |
![]() |
kanka İnsanlar yazılımı neden yapıyor birazdaha gitsin atik olsun diye yapıyor. Şimdi adam yazılım yapınca Doğal olarak daha az basması lazımki yazılımlı daha az yaksın diye... Ben yazılım yapcam bide gaz pedalına basmıcakmıyım??? Ne anladım bu işten hem yazılım yap para ver sonra neymiş az yaksın diye yazılıma para verip birde dahadaha az basıcam çok saçma... Yani yazılıma verilen para - Alınan güç/yakıt tasarrufu dengesi çok saçma oluyor senin dediğine göre? Ben kimsenin bu arabaya dahada az yaksın diye yazılım attırcagını sanmıyorum yani 500-900 TL verip çipleyip daha az yaksın diye bir mantık biraz zor bu arabada kanımca birazdaha + performans versin diye insanlar çipliyo...
Son Düzenleyen zafa38; 07-02-2012 13:20. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
yazılım yapılınca daha az gaza basarsın.çünkü aynı gücü daha az gaz basarak elde diyosun
ama yazılım yapıldı arabam uçuyor diye gaza basarsan tabiki daha çok yakar.basınca hepsi çok yakıyor
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |