yazılımla çözülebilir ama o kadar sabırlı aracın içinde map yapıcak mapper bulabilirmisin ankara da bilmiyorum..
sende kısa yolu sec ve map emülatöre geç..
Printable View
yazılımla çözülebilir ama o kadar sabırlı aracın içinde map yapıcak mapper bulabilirmisin ankara da bilmiyorum..
sende kısa yolu sec ve map emülatöre geç..
ya mehmet abi map emülatörü ne ? ben gerçekten bilmiyorum ve map yapıcak mapper onuda anlamadım bi uzunca yazsan ben araca yeni yazılım yaptırıcam bu ara mecurum yani ama başka yoludamı var
senin setup ı iyice bi masaya yatırıp uygun boost map i oluşturmaya çalışalım.. olduğu kadar yapalım bakalım ne kadar oturtabilicez..
Tam gaz yürüdüğünde mi kesiyor düşük gaz sabit gittiğindemi ?
aynı problemleri bizde yaşadık.her viteste normalde gitsen hızlıda gitsen kesme yapıyor. tmchiptuning tarafından gönderilen sistem ayarlayıcı ve custom yazılım ile hiçbir problemimiz kalmadı. kesintisiz sıkıntısız istediğmiz kadar gazlayabiliyorum. 1900 rpm de turbo doluyor
by esef şimşek
tmchiptuning esef
abi benim sıkıntım 1.vites hariç 2 3 4 5 6 hiç farketmez 2.000rmp gelince turbo tam 0.4-0.5 bar arası limp moda giriyo sıkınca porblem olmuyo eğer ikkide sıka sıka giderde vitesleri geçersem sıkıntı yok ama mesela 3 te basıyım 70 km hızla yani sıkıyım tak limp mod bide 2500rmp gibi doluyo sıkıldım artık bu işten aldığımdan beri aynı şey sağolsun aracı saan böyle şeylerden hiç bahsetmemişti sanki ilk defa duyuyomuş gib davranıp başından salladı neyse dedim bende skıntı ve gerçekten halledilmesi gerekiyo
Anladım.. Turbo büyüdüğü için altlarda haliyle daha düşük basınc üretiyor, bunun map e tanıtılması lazım..
erken dolması için de farklı bir wastgate kullanmanı öneririm..
seni anlıyorum benim açımdan çok kolay bir sorun .
yazılım ve sistem düzenleyici ile yapabiliriz istediğin gibi kullanabilirsin.
abi inanki başka wastgate denedim bu sefer hiç doldurmadı ama taktığımız şimdikinden daha küçüktü wastgate değişmeden yazılımsal halledemicez sanırım bu sorunu araba hem gitsin hem erken doldursun hemde limp moda girmesin yahu bukadar bide şöyle bi sorun var araç durduğu yerde biraz sarsıntılı çalışıyo benim eski kara trende rolantide anlık yakıt yani dururken 0.8 di tam hatırlamıyorum ama bu arabada sabit durmuyo 1.3 oluyo 1 e düşüyo sonra geri 1.2 ye çıkıyo
abi tahmini fiyatı yani komple nekadara çıkar bana pm atabilirmisin :(
emre aynı problemi yaşadıgımı ve çözdügümüzü anlatmıştım sana sen niye başka şeyler peşinde koşuyosun :)
abi yakın bi zamanda orda olucam önümüzdeki ayın sonlarına doğru inş yanınada gelirim :D
kanki sıkıldım yahu artık gerçekten bunaldım arabamı beni taşıyo benmi arabayı taşıyorum anlamadım
aldığımda oldu aldım arabayı meğer böyle almışım benden kaynaklı değil yani abi şuan wastgate ayarı en düşükte daha kısılamıo
şimdi derse gidiyorum ama yardım bekliyorum :DD
Tamam Emre Görüşürüz İnşAllah..
emre ara beni bi ara.
doğukan onun keyfi olması lazım :) yoksa aylardır gelecek bekliyoruz...
olum bi kayiflendir nolursun ya sıkıntıdan ölücem şimdi ayberkle konuştum ona devredicem işleri sınıvları varmış bitsin 2 haftaya orda söz mü?:D:D
emre senle arabaları takas edelim biz en iyisi :D 1.4 e limp mode suz 2,5 bas keyfin yerine gelsin :D
lan keyiflenmeyecek bişey yok ben sana söyledim arkadaş çözümü :) çözüm 1 km uzagında :) 1 telefon kadar yakın :D
mehmet abi eski aracımla senin arabanın birlikte resmini buldum ekliyim dedim
http://img134.imageshack.us/img134/8687/32967880.jpg