|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e46
|
arkadaşlar 307 hdi aracıma blow off taktırmak istiyorum ama işçiligi biraz pahalı geldi bana 500-600 ytl diyorlar aranızda ankarada bu işi iyi bilen bir yer varsa yönlendirebilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
harbidende çok demişler yaa biz kendimiz taktık kullanılan parçalar bile çok bişey tutmuyo gerçekten baya çok istemişler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ne kadara mal ettiniz?zaten sıfır güzel bir bow 300 350 ytl civarı..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
dizel araçlara normal bov lar direk takılmıyo. bir iki parça daha lazım. dizelde vakum olmadığından. genelde 1000 ytl civarı fiyat veriyorlardı geçen sene. arkadaşım megane 2 dci da 850 ytl güç bela pazarlıkla yaptırmıştı.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bende onun için diyorum,dizel araçlara switchler kablolar birsürü teferruat var,600 bile normal bir rakam bencede..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
ben 600 ü işçilik ve diğer parçalar için istiyorlar sandım. herşey dahil 600 ise ve kaliteli bir marka bov ise hiç arama taktır. ama monza felan olmasın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: All Rent A Car
|
monza nın blow off u nasıl peqi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hks gerçekten en verimlisi her açıdan diğerleri çok yapmacık geliyor bana,ses,görüntü kısacası her yönden hks.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
valla serdar abi o kadar masraf yapana kadar arabaya chip yapılır...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
![]() yada gerçekten takanlar çok sağlam para kazanıyor ![]() 1000 ytl ye 850 ye ucuz dediğinize göre connect e taktık bizimkide baya çufluyo ama![]()
__________________________________ Son Düzenleyen cem; 08-02-2008 15:19. |
|||
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ben tavsiye etmiyorum, ileride sorunlar acabilecegi konusunda süphelerim var.
Defalarca gidiyim taktırayım dedim geri döndüm. Chip yaptırdıgım yer de tavsiye etmiyor, kendileri dizel icin hks bov getirmelerine ragmen... __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
arkadaşım istersen 150-200 e greddy yada hks replika bow getirtebilirim gerisini zaten açıklamışlar ne yapman gerektiğini dizel başlığı altında fazla maliyetli parçalar değil zaten
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
satılıklar bölümünde uygun fiyatlı var ilgilenirsen....
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bende ilgilenen birkac kişiye sormustum ford connect iin 1.8t turbonun küçük olmasından dolayı perofrmans kaybı olur dediler bana ve istenilern cuflamayı alamazsın dediler ???
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Benim Corsada Hks Blow Off Mevcut Herhangi Bir Performans Düşüşü Yada Bir Problem Çıkarmadı Bugune kadar.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Ben olsam chip yapmayı düşünürdüm..
|
|
|