Petrol ofisi Pro dizel nasıl denedin mi ? Daha çok km yapıldığını söyleyenler var.
Printable View
Petrol ofisi Pro dizel nasıl denedin mi ? Daha çok km yapıldığını söyleyenler var.
PO un bir kac ozelligi vardi sanirim, yakinlarda yok
po nun setan oranı yüksekdi hatta geçen sene reklamlarında sık sık bunu vurguluyorlardı.. dizelde en iyisi bp dir bana göre setan değeri 55 kükürt değeride 35 falandı ayrıca deterjanıda gayet kalitelidir..
bp setan degerini aciklamiyor artik, kac oldugunu allah bilir
temizleyici katkılar dışında setan yükseltici katkı var mı? hiç bir firmada setan yükseltici katkıdan bahsetmiyor sadece motoru temiz tutarak daha verimli yanma vs vs. zırvaları var hepsinde
abi birde merak ettiğim bi konu var sen körfeze tt gelirkende zuzuya fullden yakıt alıp mı geliyosun
ben benzini de lpgsini kullandim. sadece a noktasindan b ye gotursun ucuz olsun diyenler icin gazi guzel ama yuksek devirde cekis zayifliyor.
benzinde ise shelll ve opete gore ypilan kmde baya fark cikince birakmistim.
oranda bir hata var gibi, TR'de satılan iki farklı yakıt arasında %50 oranında menzil uzatacak kadar kalite farkı olacağını düşünmüyorum ...
ayrıca; yakıt değiştirmenin yanı sıra energy saver gibi lastiklerle de hissedilir yakıt tasarrufu sağlanacağı inandırıcı gelmiyor bana :) (
buna karşın
-kaliteli akaryakıtın yakıt-enjeksiyon sisteminde arıza çıkarma ihtimalini çok azalttığı ve iyi bakımlı motorun az yakıp çok gittiği konusuna katılıyorum
kusura bakmayında fullden ucuza mazot aldım, yaptığı km çok düştü aracın. nasıl bi yanıcılıksa. yada litredenmi çakallık yapılıyor anlamadım.
alpettende aldım başka firmalara göre daha ucuz fulle göre azcık daha pahalıydı ancak acayip uzun km yaptı araç. shell ve alpet gibi uzun yol yapan başka mazot bulamadım. adamların pompalarında bereketmi var anlamadım.
Valla bkoy moil'den alıyorum acıldıgından beri.fulleyıp ızmıre gıttıgımde oldu,izmirden opetten fulleyıp gerı dondugumde oldu.Sonuc aynı..İzmirde verdim 3.xx lira moilde verdim 3.50kusurmu 60kusurmu ne yalan olmasın..ORtalama da aynı menzılde..
GTL nasıl beyler? kullanıyorken sanki daha iyimis giibi geliyorda psikolojikte olabilir
Yakıtı doldururken nasıl fazla gösteriyorlar pompada, teknik bilgisi olan var mı acaba? Hadi gösteriyorlar ay sonu mutabakatları nasıl tutuyor bu firmaların?
bende çok aldım full den,
pendik - gaziosmanpaşa - bahçeşehir - esenyurt hatırladıklarım..
hiç bir sıkıntı yaşamadım..
ama ben şimdi turkoil den alıyorum 95 oktan benzini, işyerine çok yakın, fiyatıda fullden ucuz, bunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
pompada çakallık yapamıyorlar. özellikle full diğerlerine göre daha dikkatli denetleniyor fiyatta ucuz olunca bi sıkıntı varmıdır gibisinden daha dikkatliler. nerden biliyorsun dersenizde arkadaşımın babası sanayi ve ticaret bakanlığında bu işe bakıyor. opeti v.s gibi firmalar 1 saatte inceleniyorsa onlar 2 saatte inceleniyor ucuz satan firmalar.
edit: tekrar söylüyorum kaç defa denediysem hep daha kısa menzil yaptı full uzun yolda. bence litrede değilde katkılarla alakalı olabilir. ayrıca 97 diyede 95i dayıyorlar millete. ondan fiyat aynı.