105 hp tdi lar evet,ben gayet memnunum, sormak istediklerin varsa sorabilirsin.
Printable View
Araç ve motor seçeneği biraz farklı ama 1.4 ton kendisi içinde 3 kişiyiz ve de bagaj dolu istanbul izmit arası şu değerler çıktı dobloda.
1.3 mj Fiat Doblo Yakıt Tüketimi - Consumption - Car Videos on StreetFire
tdi'ler sessiz,ekonomik ve sorunsuz. Acaba ileriki yıllarda VW gücü upgrade edermi.. Rakipleri ile daha iyi mücadele için..
Bu motorlar 2 cikicak emisyonuda karsiladigi icin en az 9-10 sene tedavulde kalicak. Onumuzdeki motor 115-120 hp lerde cikicak ve yine ayni motor...
Kesinlikle katılıyorum, diğer markalarında güclü diesel kullanmaları mutlaka vw i itecektir 1.6 tdi 130 bekliyorum bende :)
Bu motor yaklasik 13 sene tedavulde kalicak. Simdiden euro6 yi karsiliyor. 90-105hp nasil ayniysa,bu motorun 125hp lik versiyonu cikicak,onunda bir iki degisiklikle piyasaya surcekler...
Artik maliyet dusurmek icin tek yol,ortak parca ve malzeme kullanmak...
Vag group da zaten bu ortak parça kullanımını ziyadesiyle uyguluyor , şartlar yeni bir motora zorlamadıkça kullanırlar bence, hiç dayanaksız 10 yılı rahat bence de:)
Seat Leon 1.6 tdı dsg şehir içi 9.0 yakıyor anlamış degilim arkadaşlar acaba 2500km de oldugu içinmi fazla yakıyor
Altea geldi Gölcükten 1.6 TDI 4.2lt ortalama ile
Yazılım yaptırıp döndüğündeki ortalaması 3.5lt idi..
Arabada eşi çocukları yükü v.s. var ve altea ağır araba..
Biraz rodaj çok şey değiştirir..
Şehir içi klima hiç kapatmadan İzmir deniz seviyesi belki onunda katkısı var. 6.5 Lt.
70 Lt 1126 km.
Bu daha ilk depo yani araç 1130 km de şuanda. Bana söyledikleri 3-4 depo sonra biraz daha yakıtta düşüş olur.
Rodaj yapmadım yapmaya gerek yok dediler normal kullanım bu.
PS: Bluemotion , düz vites
1.6 TDI DSG. 17" replika jantlar. hız 80-100 arası. çoğu gebze-bahçeşehir arası geri kalanı ise gebze-dilovası arasında . arada 15km'lik bi kısım 180-200km hızla gittim. 545km'de yarı depo bitti. 755km de son çeyreğe girdim. tahminimce cuma aksamı mazot biter, ne kadar gidebildiğim de belli olur.
Edit:Ne kadar etki eder bilmiyorm ama klima sürekli açık.
AG0463 Cok iyi bir sonuç bence az yakmış inşallah benım leonda zamanla yakıt tuketımı düşer birde arkadaşlar bu vag arabalarda leon golf polo ibiza 1.6 TDİ ler hp farkıda olsa aynı motor değilmi