Ekonomik kullanım için her 1.6 TDI a bi turbo saati şart bence.. 0.8 bar da max ekonomi sağlanıyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
2010 d4-d corolla ile 5.7 şehir içi ortalamam şehirler arası 4.8 e kadar gerileyebildim...
ekonomi için 0.8 bar da tutuyorsun gaz pedalıyla ayarlayıp..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Almanların uzun dişli oranları kullanması düz yollarda yakıt için büyük avantaj.Benim logan mcv ile aynı hıza 2500 devirlerde ulaşabiliyorum ancak.
Yazılım yaptığın zaman yakıt düşüyor ki.
Mehmet araca kesinlikle chiptuning yaptırın derim ben.Çok şeyler değişiyor.
Nadide şeyler değerlidir.
Abi chip olayı yeni çıktı 1.6 tdi'larda. Bir süre beklemede kalmayı düşünüyorum. Ama chip kesinlikle aklımda![]()
Kardeş ben yaptırdım.Yaptırırken de 2750-3000 devir arasında yakıtının düşmesini istedim.Benim araç o devirlerde 110-120 yapıyor.Eskiden az yaksın diye otobanda 90 ı geçemiyordum.Chip ten sonra 100 kilometrede ortalama 1-1,3 litre yakıt ortalaması düştü.Bir de bu Anamur yollarında vites değiştirme oranım çok düştü.Ben çok memnunum ve yaptıran herkeste memnundur gibime geliyor.
Nadide şeyler değerlidir.
Tam senlik yazılım olmuş abiBeli doğrultana,krediyi eritene kadar biraz zaman geçer, chiplenirim bende
![]()
Gece sakin yolculuk + cc ile 3,7 ortalama ile Bodrum'a inmiştim megane ile
Şimdi 1,6tdi + yazılım olayına çok sıcak bakıyorum
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)