benim de aracım öyleydi basınç kaçağı falan sandık ama yazılımın adam gibi yapılması çok farkediyo ben ahm performance a gittim arabamın kaderi değişti
Printable View
benim de aracım öyleydi basınç kaçağı falan sandık ama yazılımın adam gibi yapılması çok farkediyo ben ahm performance a gittim arabamın kaderi değişti
tııııııısssssssss şeklinde ses geliyorsa kaçagın vardır dostum ;)
kaçak maçak iyice kontrol ettir ;)
turbo arabada o ses geliorsa mutlaka kaçak vardır ve aracın istenen performansı vermez ;)
doğal olarakta aracın gitmesi gerektiğinden çok daha az yürür ..
iyice baktır heryerine.
keşke aracında basınc saaati olsaydı böylece kolaylıkla anlayabilirdin ...
basıncın sabit ise ve sen biliorsan aracının kaç barda yürüğünü sıkıntı yok demektir..
ama saat dalgalanıyorsa kesin basınc kaçagı vardır dediğim gibi ;)
ha bu arada yazılımsal bişide olabilir
kim yaptı yazılımını ???
mehmet gazihan veya bekir osmanpaşaoğlu ile görüş sorununu ancak onlar halleder eger sen fazla bi bilgiye ve tecrübeye sahip değilsen..
Sürekli değil ama egzoz sesi kesik kesik geliyor, birden bastığımda sanki tıs-tıs-tıs şeklinde, emme'yi kontrol ettiricem, son susturucu ve pompayada baktıktan sonra oldu oldu yoksa orjinale dönücem malesef.. Ben bilgili değilim ama kendim çabalayıp birşeyler yapmaya çalışıyorum evden araba için destek istemiyorum o yüzden hemen olmuyor işte :( ..
Dostum M.Gazihan'a gitsen çözer sorununu aslında o epey uğraştı sendeki araçl
Üst devirlerinin kötü olması sebebi intercooler ı sökmüş olman üst devirlerde turbo tam basıtıgından hava daha cok sıkısıyor ve ısınıyor ki sıcak havanın yanma kat sayısıy soguk havanınki bam baska intercooler takarak üst devirleri hallede bilirsin. sabah ilk calısmada vuruntuya gelince emmede kacak varsa kesinlikle ordan yapar aracın yürümesindede etkili olur cunku akısmetre nin ölçtüğü hava ile silindire giren hava kacak oldugu için farklıdır uyusmuyordur yakıt yetersiz kalıyordur havanın yanında ;) geçmiş olsun
cooler varken aynıydı, sorun cooler değil bence, 10-15 hp farkedebilir ama aracım şuan 75-80 gibi geliyor bana.. İlk çalıştırmada aşırı tekleme yapıyor gaza basınca hafiften düzeliyor, 4-5 sn sonra normale dönüyor.. Emme kaçırıyor bencede gidip gösteremedim birtürlü :(
Malesef yok, egzoz manifoldunda kaçak olsaydı motor içinde siyah is benzeri birşey görmezmiydim? iyi duman atıyor çünkü, bugün tekrar denedim üst devirlerde aşırı üfleme sesi geliyor, gaza yavaş bastığımda üst devirlerde sorun yok birden basınca sanki emme kaçırıyor :(
benim şu an döküm egzos manifoldum çatlak motor soğukken gaza bastığımda ses yapıyor ve çekişten düştü.kaputu açın gaz telini çeke çeke elinizi sağa sola kaptırmadan gezdirin bi yerden üfürük gelir elinize elbet :D
berkay kanka konuyla hic alakası yok belki ceza da verirler ama yazmadan edemicem. başlığı görünce dayanamadm :) kusuruma bakma :)
"oğuzhan yürüyeeemiyoruuuum reyiiiis =)"
Berkay son susturucu demissin de son susturucu yapmaz öyle bir sıkıntı motora çok daha yakın bir yerde ciddi bir kacak var senin
:D :D içimden gelen başlığı yazdım
Emmeyi hedefe aldım abi detaylı baktırıcam..
Bindim 200 hp lik 1.7'dti a ışınlanıyordu resmen :) tartışma çıkmasın ama en hızlı corsa ltd değildi maşallahı vardı ama çok hoşuma gidiyordu :)
sonuçta Değişme Varmı yolda Giderken Kerkinme vs Yapıyormu.Manifoldu sökerken ufak bir Fİltre Var onu temizledinizmi ??? Filtre hemen emmenin hemen üzerinden gelen mazot hattı var tek bir borucuk üstü vida başı gibi olan bir parçaya giriyor onun içinde minik bir filtre var onun durumuna bir bakın sogukken tekleme ve duman atma problemleri yapıyordu onun tıkanması sonucunda.resim bulabilirsem koyarım yerini bulamazsanız.