benimde öyle sonda düz değilde orjinal susturucumda duruyor kıyamadım ben oynamaya böyle iyiyiz :icon_tup:
Printable View
Orjinali 57'likse, orta susturucu yok, sadece son susturucu varsa, komple düz boru yapmanın hiçbir manası yok. Bence downpipe ve sona da freeflow bir son susturucu güzel olur. Başka bir masrafa gerek yok. Ölçü de bozulmamış olur hem.
era dizelde son susturucuyu değiştirmiştim.araç bariz şekilde yavaşlamıştı.cilenceri takınca daha iyi gidiyodu. baktık rahatlık iyi gelmedi, orjinal sonu tekrar taktık.o yüzden önce son susturucu yap, baktın daha iyi gidiyo o zaman dp, düz falan yaparsın. bu şekilde daha az zarar edersin=)
çalıştığım yerin önünden arasıra sizin aracınızdan geçiyor beyaz renk ne yapmış bilmiyorum ama çok güzel sesi var :)
Gerçek bir farkı downpipe yaparak alırsınız.. sonrası size kalmış..
işin arkasında iskender usta warsa korkma derim
Downpıpe sonrası 2500-3200 arası cok fark ettı bende
Aynı specleri ben aracıma yaptım 1.6 tdcı focus aşırı yakıt artışı oldu nerdeyse 750 800 krş yaktı turbodan Sona kadar dümdüz boru sadecebı krom kafalık vardı yakıttan dolayı orj egzos ayarlarına döndüm... Şunu da söyliyim ses aynı imprezzaydı:)
dp yapın gerisi oem kalsın..
daya 60 lık düz boruyu dizelde son susturucunun ne işi var boğ dumana arkandakiniki korksun senden :)
bendede downpipe ve düz boru var egr iptal
dpf li egr iptal benimkiyle aynı yazılıma sahip aracı 10-20 cm geçiyorum yani ahım şahım bir fark olmuyor ama yaparsan iyi olur