pm atıyorum
Printable View
pm atıyorum
peugeot 407 nasıl olur?
yeni kasa polo da güzel alternatif. en yüksek ihtimal polo olması yönünde olacak sanırım.
2008 Model FULL Hatasız Boyasız Dizel 110
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-boyasiz.html
Araç Benim Düşünürsen Yardımcı Olurum.
fikir arkadaşlar :)
Volvo C30 desem?
ceed güzel fikir.
1.6 tdci 95hp fiesta yada 1.4 tdci 68hp modeli aklıma geldi seçenek olarak.
5bin-10bin daha koya bilirsen, bmw120d al bence
308 hdi derim bende 110 lukları chip ile 136-145 arası çıkıyor. söylenen rakama biraz alt donanım 2009 2010 modelleri çok rahatlıkla bulunur. 60 litre yakıt ile klima açık 120 130 ortalama ile 1100 km gördüm(3 kişi+ bagaj), klimasız gene 120 ortalama ile 1230 km gördük. iç mekanıda ferahtır,bagajda diğerlerine göre çok olmasada biraz daha geniş.
yeni c3 1.6 HDI, 90 HP 1080 kg, çiplersen 125 HP civarı olur oldukça keyifle binersin.
polo tdi. :)
yakıt konusunda fransız üzerine tanımam. Ama onunda temizini bulmak zordur.
Bende megane 3 coupe var yazlımlı 135 hp çok memnunum az yakıyor çok kaçıyor ve çok dikkat çekici tavsiye ederim ;)
hyundai diyeceğim takmayacaksınız link falan vermiyorum o yüzden ama :icon_tup:
arkadaşlar megane coupe ve citroen c4 çok göz kirpiyor dizelde..
megane coupe tek kapı oluşu ile satışı zor olur diye korkutuyor..şu an günümüzün çok güzel aracı ama en az 2 sene kullansam yine yeni modeli vs. geldiğinde eskisini tek kapı olarak satmakta zorlanırım gibi geliyor.
bir de 2-3 parça boyalı golf VI 1.6 TDI manueller mevcut, polo parasına golf alınıp ön arka-gti tampon coil + jant ile çok uzun süre kullanılacak , ikinci el değeri yüksek ve satışı hemen gerçekleşecek bir fikir gibi geldi.
mesela ;
Volkswagen Golf 1.6 TDi Trendline 2010 Model 36.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 98278322
ön arka tampon takımı 700$.
kilometreyi çok dert etmeden alfa romeo 159 JTD manuel. 1.9 doblo motoru olduğu için motorda çok dert edilecek bir şey yok diye düşünüyorum.
sizce?