Aynen öyle ozaman turboda yada başka biryerde sorun yok demektir. fiestaya hoşgeldin diyeyim sana bu araba bundan ibaret yol bilgisayarı gayet iyi çalışır sonuna kadar gider.
Printable View
corsaların rakiplerine göre iyi gitmesi normal çünkü hafif mesela clio 3 le arasında 100 kg ağırlık farkı var :D bi artısıda vites oranları uzun hemen bitmiyor
inter+color = 7.5+7.5 =15 hp inter iyi takım bide sponsorship yapmışlar united colors of Benetton, fok balıkları çok yanlız
Böyle konular nasıl hoşuma gidiyor hyundai nin dizelleri hiç beni üzmedi çok şükür ataklıkta yakıtta bakımında
Ama şunu söylemekte yarar var ford un yakıt tüketimi kadar bir tüketim hyundai de yok o nedenle katlanmak tek çare ama daha fazla ataklık ise olay 7.5 7.8 e katlanmak zorundasınız
hyundai ler de vgt turbo vardı yanılmıyorsam, o nedenle lag olmaması normal
1.4 tdci fiyatları ondan makul demek... 1.3 cdti ile 1.4 tdci (corsa-fiesta) performans açısından aralarında çok var mıdır?
1.3 cdti hakkında pek bilgim yok ama 1.7 ler 1.3lerden bir nebze daha performanslı diye biliyorum
chip düşünebilirsin bende fiesta kullanıyorum.çok atik bi araç değil.
Arkadaşım chip taktırdı kendi arabasına çok fark etti dedi. ne kadar fark edebilir diye düşünürken aracı kendim kullandıgımda bariz bi fark oldugunu anladım.performans istiyorsan biraz rahat gitmesi için pedalbox ve chip düşünebilirsin.1500 tl gibi bi maliyeti oluyor
2011 1,4 fiesta kullanıyorum performans düşük 68hp haliyle gitmiyor remap işlemi ile tatmin edici seviyelere ulaşıyor alt devirler tatmin edici 2. vites ile kalkabilirsiniz 5. vitestede iyi uzuyor. intercool uygulamayı düşünüyorum hava muhalefetinden fazla performansta duman yapıyor gerci standarttada duman yapıyor orası ayrı mevzuu 50bin km de araç remap işleminde den sonrada ilk abanma dışında bir duman yok kısaca en basit cözüm remap işlemi yakıtta makul seviyelere düşüyor. tavsiye olunur...
herkeze kazasız günler dilerim...