Downpipe şehir içi tüketimi arttırır, altları öldürür.. sadece 2500-3000 den sonraki gücün yükselmesini sağlar..
zaten turbo lag var aracda, downpipe lagı arttıracaktır..
Printable View
Downpipe şehir içi tüketimi arttırır, altları öldürür.. sadece 2500-3000 den sonraki gücün yükselmesini sağlar..
zaten turbo lag var aracda, downpipe lagı arttıracaktır..
lag'In kıralı var hemde baya baya var :)
dişli motorlar.. ama henuz pek yüklenilmedi..
o km lere kadar chipsiz dayanabilmiş olmanız bile takdirlik...
ben 8.000 km de yaptırmıştım tam hatırlamasamda öyle bir şeydi...
Benim 105lik meganimda vardi yazilimi guncellemeden once tabiki altlar zayiflamisti ama yazilim guncellemesinden sonra 1700 devirle rahatlikla gidebiliyodum.. Ustlerdeyse bariz bi rahatlama vardi tavsiye ederim yapicaklara euro4 motorun kiymetini bilin :D
Batucan, yazılım sonrası yorumun nedir, hissedilir fark oldu mu performansta. Tüketimde bir iyileşme varmı gazlamadığın zamanlarda? Benim arabayı aldığım İki yıl olacak aralıkta, 130 beygir ilk başta iyi geliyordu, ama azıcık daha kuvvetlense daha keyifli olacak...
Maksimum tork 2250 devirde veriyor TCe motor standart halinde, bu devirden itibaren de sabit bir tork bandı var. Yazılım sonrasında tork bandında değişiklik oldu mu?
Şimdiden teşekkürler.
aracın muayenesi geliyor aralık sonunda yaptırıp dp yaptırıcam fakat bide free flow taktırabilirsin diolar free flowla ilgili bilgi verebilecek varmıdır?
yardım edicek yokmu? :)
mehmet abi sen bilirsin bi yardımcı oluver nedir bu free flow forumda hiç bişey yok bununla ilgili bilgi verirsen sevinirim.
dp ve freeflow u beraber yaptırmayı düşünüyorum
Yukarda yazdım ya..
alt devir üst devir ilişkisini..
sana kalmış, yakıtını arttıracak ve torkun üretilmeye başlandığı devirler biraz yukarı çıkacak..
ya inan onu bende anlamadım..
Freeflow yani egzos akışı engellemeyen demek bildiğim kadarı ile.