İnşallah yarın hava güzel olur :)
Printable View
İnşallah yarın hava güzel olur :)
Cuma-cumartesi-pazar hava 10-15 derece araliginda, tamamen kuru. Hadi iyisiniz :)
benim bildiğim bu motorlar 150hp civarı olunca baskı problemi yaşıyor, sabitleme bunun için yapılıyor ama acaba gerçekten işe yarıyor mu :)
ekleme: ayrıca cooler veya büyük turbo yokken neden bu yolu tercih ettiniz ? Benim aracım 145hp civarında ama henüz baskı sorunu yaşamıyorum çok şükür :)
Buğra biz geliriz sorun yok maksat deneme olsun :)
Farklar şöyle; aracın üstündeki volan ve debriyaj kötü durumdaysa ilk taktığında araba daha net tepkiler veriyor gibi geliyor aslında da öyle ama sabit olduğu için yeni olduğu için durum bu şekilde, oynar göbekli de taksanız yeniyken daha hızlı tepki veriyor. Sabitte bu tepkiyi hiç kaybetmiyoruz öyle bir güzellik var.
Kalkışlar sabit volanla hafif titreşimli oluyor, engelleyemiyorsunuz.
Debriyaj pedalı yumuşuyor.
Arabayı kapatırken volandan kuş ötmüyor:)
Araba modifiye değil ama eminim modifiyeli olsa kaçırma problemi olmaz.
Bir daha volan masrafı yok:)
307'de yan sanayi, torna işi ürünler kullanmanıza gerek yok 1.6 hdi 90hp olanın volanı sabit sıfır veya çıkma alıp, 90hp'nin baskı balatası ile takabilirsiniz.Hatta çıkma baskı balatada alıp direk organik bir debriyaj yapabilirsiniz(bilye vs yenilersiniz tek olarak satılıyor)
Ama şuan volan sağlamsa bozulmadan değiştirmeyi gerektirecek bir husus değil 'bence'
Kimseden ses yok gelenler yazsın :)
Buğrayla biz orada olucaz kısmetse. :)
Buralardayim konuyu takip ediyorum. Aksam icin eyup sizi ariycak organize edicek insallah :)
Bende aksam ***** yerdeyim. Debriyajim kotu halde bitti yerde iteriz hepberaber :)
Alp abı ıle telefonda gorustum.
Saat geldımı organıze olunur.Ben sımdıden soylıyeyım kotu asfaltta basmam.Karanlık yolda basmam.
Biz oradayız:)....
Buğra biliyor geçen ki yerde deneriz en son yağmurda dene
Oraya giderken zaten baya deneriz
Dumanliyalim biraz :)
Yazilimli 1.6 tdi varsa onlarıda bekleriz
1.6 tdi yazilim
C30 dizel yazılım
Çeşit çok olsun