F20 1.16 stok var ona da rcz olur :)
Printable View
F20 1.16 stok var ona da rcz olur :)
Emre fena vites atarım araba bugra sagolsun :)
Gelen herkes e Teşekkürler
Corsa ile Ceed denemesi sonucunu ben yazayım diğerini dneeyenler yazar
Corsa ya maşallah 4 den sonra 200 e kadr 4-5 boy geçiyor
Herkesın ayagına saglık.Ben Corsa ve Fabia ile denedım.Debriyajımın azizligıne ugradım ama zevklıydı.
Fabia ile 2 de basınca baya oluyor 3-4 olmustur sanırım.3'te basınca 1-2 boy oluyor.Ben öndeyim
Corsa ıle 2 de hic basamadım 3'te basınca ara acılıyor sonra 2 boy sabıt kalıyor.Ben öndeyim.
Bütün denemelerde ben 220-230 gördüm.
Gelenlere teşekkür ederim. Baya keyifli bir geceydi. Basıncı tam açmamış olmama rağmen ceed lede fabia ylada 4-5 boy ara açılıyordu. Dynodan sonra hiç uzun yola çıkmamıştım arabanın 210-215 gibi kesiciye girmiş olduğunuda keşfetmiş oldum :)
Eyüp senle deniycez diye çıktık. bi adam akıllı sıkamadık o kötü oldu :/
Arkadaşım bikaç video çekti. onları bu gece yada yarın sabah koyar artık.
Fakat takıldığım tek bir nokta var dynoda 200-210 hp veren araçların yine dynoda 160-180 hp veren araçlara nasıl 4-5 boy geçilebildiği?
İbizayla 4-5 boy dedıgın yanlıs yazdın heralde canım :D
Ali eğer ceed için diyorsan 1374 kg ceed 1070 kg Corsa
Arada 300 kg var normal yani arada ki 20 bg asla 300 kg etmez herhalde kg bg hesabını yapanlar farkı söyler belki ben net bilmiyorum. Kilom ağır da demiyorum dneemk isterken Kilo muzu yazdık zaten turbo stok da demiyorum deme isterken büyük turbo da farketmez dedim
O yüzden bence dyno konusuna girmeye gerek yok yolda ki değerler belli zaten 4-5 boy geçiyorsun ki
Buda zaten araba 198 bu olmasa bu sekilde bu kadar gidemez diye düşünüyorum
Ha illada dyno sizin fazla aslında diyorsan Kilo eşitleyip tekrar deneyebiliriz (geçildigimiz için değil dyno da farklı yolda farklı dediğin için diyorum)
ceed için ağırlık tamam, ama fabia için aynı şeyler geçerli değil sanırım. fabia söküktü. orda net olmasada dynoda 210 hp verdiği falan konuşuldu. sonucun bu kadar farklı olmasını beklemiyordum açıkçası ki ceed in fabiadan daha iyi tutunduğunu düşünüyorum. fabiayla ara daha çok açılıyor gibi geldi bana. Rauf abide görürse yazar konuya.
not: dediğim gibi fabianın değerleri sadece kulağıma gelen gibi. gerçekte kaç çıkmıştır ne vermiştir bilmiyorum.
HBB Corsa - Fabia RS
Ceedler acayiptı sankı halısahaya yada kavgaya gıder gıbı heryer ceed :D
Bana yine denicek ceed gelmedi:D soylenene gore yazilim egzozlu poloyla bastik 3-4 boy civari gecti beni:) birde yazilimli c30la bastik arkadasin istegi uzerine ama onlar 2 kisiydi ondada 3-4 boy ben ondeydim keyifli bi geceydi ibizamiz yari yolda birakmadi bizi:D gelen deneyen herkese tesekkurler..
HBB Corsa - Fabia RS
Gelen herkesin ayağına sağlık , benden bu kadar yarın iş var erken kalkıcaz :)